Een aantal winkels met beauty- en verzorgingsartikelen in Breda biedt zijn assortiment ook online aan. Hier vind je een overzicht van Bredase webshops met beauty- en verzorgingsartikelen.

Brocks Homeopathie 
Gespecialiseerd in homeopathische geneesmiddelen. Je kunt hier terecht voor losse kruiden, specerijen, maar ook natuurlijke huidverzorging, voedingssupplementen, fytotherapie en homeopathische geneesmiddelen.
Ginnekenweg 28, Breda
www.brockshomeopathie.nl
Webshop

Boozst  
Welkom bij Boozst, de Schoonheidssalon waarin alles draait om de totaalbeleving van een heerlijk verwenmoment voor jezelf of voor je geliefde. Bestel profesionele verzorgingsproducten nu in de webwinkel.
Sprundelsebaan 45
Boozst webshop       
Citywebshop

Hairs Ahead Kapper & Welness
Hairs Ahead heeft een groot assortiment aan verzorgingsproducten waarbij goed wordt gekeken naar wie jij bent en wat past bij jouw gezicht, persoonlijkheid en levensstijl.
Generaal Maczekstraat 32
Citywebshop

Health Advies Breda
Bij deze winkel kun je hoogwaardige voedingssupplementen, optimale service en deskundig advies verwachten. 
Tolbrugstraat 15A, Breda
www.healthadviesbreda.nl/supplementen

Het Online Huidinstituut
Hét online platform met alles voor de huid met daaraan gekoppeld de webshop. Informatie, talkshows, blogs en tips door de echte professionals! De specialistes staan met liefde klaar voor al je vragen, en dat kan telefonisch, via chat of via beeldbellen.
Beeksestraat 30, Prinsenbeek
www.hohi.nl

Parfumswinkel
Bij Parfumswinkel is er breed assortiment aan geuren, verzorgingsproducten en make-up met de nodige productkennis om jou te adviseren. 
Wilhelminastraat 25, Breda
www.parfumswinkel.nl

Pro Duo 
Een specialist met een groot assortiment professionele kappers- en schoonheidsproducten van honderden Hair & Beauty merken. 
Lange Brugstraat 14, Breda
Konijnenberg 55A, Breda
www.pro-duo.nl

Salon Bijdehand
Bij Salon Bijdehand word je behandeld door gediplomeerde specialisten met ruime ervaring.Expertise en aandacht de gast is namelijk een van de kernwaarden. Online bieden ze verschillende beauty producten aan zodat jij jezelf ook thuis goed kunt verzorgen. 
Ginnekenmarkt 13bis, Breda
www.salonbijdehand.nl

Schoonheidssalon Momento
Make-up en huidverzorgingsproducten om je huid te laten stralen! 
Kapelstraat 15, Prinsenbeek
www.momentohuidverbetering.nl

Skins Cosmetics
Hier vind je met grote zorg en aandacht geselecteerde parfum-, make-up- en huidverzorgingsmerken die in Nederland nog redelijk onontdekt zijn, maar in het buitenland een iconische status hebben. 
Wilhelminastraat 19, Breda
www.skins.nl