Kom je naar - mijn kinderfeestje?

Staat er een kinderfeestje op het programma? Wij maakten een handig overzicht met tips voor Breda en omgeving! Met zowel binnen- als buitenactiviteiten!

Beleef Breda

Bij Beleef Breda heb je ruime keuze uit verschillende kinderfeestjes. Huur kano's, leer graffiti spuiten, ga lasergamen of speel bubbelvoetbal. Neem een kijkje op de website voor het aanbod!

Pannenkoekenhuis

Bij Pannenkoekenhuis Koeckers kun je verschillende kinderfeestjes boeken. Doe een spannende puzzeltocht, bak koekjes met een echte pannenkoekenbakker of organiseer een themafeestje naar keuze! 
Meer informatie.

Ook Dennenlucht staat voor je klaar. Eet onbeperkt pannenkoeken en combineer je feestje met een leuke fotospeurtocht door het Mastbos of Oud Hollandse spelletjes.
Meer informatie.

Ride Along Activities

Voor sportieve kinderfeestjes zit je goed bij Ride Along Activities. Speel voetgolf, leer longboarden, ga boogschieten of laat je coolste trick zien tijdens het freerunnen. Voor welk feestje ga jij?

Meer informatie.

Monkey Town

Spelen bij Monkey Town is voor kinderen één groot feest! Monkeytown biedt verschillende arrangementen aan die je kunt aanvullen met leuke extra opties, zoals tussen het spelen door proosten met kinderchampagne of gezellig taart eten. Kom je ook lekker de aap uithangen?

Meer informatie.

 

Funzone

Vier samen met je vriendjes en vriendinnetjes je kinderfeestje bij Funzone. Ga samen met Okke & Pi op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Leef je uit op de trampolines of doe een rondje glow minigolf. Funzone maakt je feestje compleet met frietjes, drinken, ander lekkers, een cadeautje voor alle kinderen en een goodiebag voor de jarige. 

Meer informatie

 

Vogelrevalidatiecentrum Zundert

Vier je verjaardagsfeest tussen de uilen en roofvogels! Uitdagend, actief en leerzaam. Tijdens een presentatie leer je meer over het revalidatiecentrum en vooral over de roofvogels en uilen die er verblijven. Daarna krijg je een kijkje achter de schermen kom je oog in oog met deze prachtige dieren te staan!

Meer informatie.

Indoor Speelparadijs Kabonk

Kabonk op Breepark is een gaaf speelpark dat uit maar liefst 7 verdiepingen bestaat. Kinderen kunnen er rennen, springen en klauteren! De kids leven zich uit in het paradijs met onbeperkte limonade, frietjes en ijs. Hier kan alles!

Meer informatie.

Skateles bij Pier15

Wat is stoerder dan skateles krijgen met je vrienden? Bij Pier15 is iedereen welkom, of je nu al de coolste tricks kan of pas voor het eerst op een skateboard staat. Met begeleiding oefen je de basisskills, zodat je daarna vrij kunt skaten. 

Meer informatie.

Boerderij Wolfslaar

Boerderij Wolfslaar is een educatieve boerderij. Vier je kinderfeestje in de feestkeet op de boerderij, in de prachtige groene en waterrijke omgeving van de Natuurtuin of in het nabijgelegen bos. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk ook eens andere kinderboerderijen in Breda.

Lot66

Bij Lot66 zijn talloze activiteiten en uitjes te boeken die voor iedere leeftijd leuk zijn. Zo ook voor kids! Onze tip? De Max party! Wist je dat Max Verstappen ook ooit als karter is begonnen?  

Meer informatie.

Speurtochten

In Breda kun je van je kinderfeest een echte ontdekkingstocht maken. Zo speel je de Speurneuzentocht, waarbij je door de binnenstad van Breda struint of ga je op Verhaalvontuur, een interactieve speurtocht, waarin je leert over de rijke geschiedenis van Breda. 

Bekijk hier alle speurtochten in Breda.

Bowling

Wie gooit de meeste strikes? Bowlen blijft altijd een succes. Bij Bowling- en Partycentrum Breda kun je ook discobowlen. Wil je het nog wat actiever? Bij Vier Hoog en Lot66 combineer je het bowlen met bij voorbeeld lasergamen. Plezier gegarandeerd! 

Tip: bij Vier Hoog vind je ook een escape. 

Trampolinepark

Heerlijk jumpen in een trampolinepark, helemaal hip op het moment! In Breda kun je springen bij Street Jump. Kom je uitleven!

Olala Chocola

Hou je van chocolade, een beetje vieze handen en lekker creatief bezig zijn? Vier je kinderfeestje dan bij Olala Chocola!

Jullie krijgen uitleg over chocolade en de herkomst ervan. Daarna maken jullie een mooi kunstwerk van chocola. Maak jij een kasteel, een paardenstal of misschien wel een molen?

Meer informatie.

Stedelijk Museum Breda

Familiesporen is dé manier om met kinderen de geschiedenis van Breda te ontdekken. Deze interactieve tocht door Stedelijk Museum Breda is een leuk én leerzaam uitje met kinderen. 

 

De Uitvindfabriek

Bouw je feestje in De Uitvindfabriek! Na een korte uitleg kijken jullie lekker rond, bekijk je een geweldige film en ga je spelen, bouwen en lol trappen: binnen én in de lente en zomer ook buiten.

Meer informatie.

Reptielenhuis De Aarde

Een feestje voor waaghalzen: vier je verjaardag tussen echte krokodillen, slangen, schildpadden en meer reptielen! Als je durft mag je zelfs een slang aanraken...

Meer informatie.

 

Zwemmen

Het blijft nog even een verrassing wat we gaan doen, maar vergeet niet je zwemspullen mee te nemen...

Bekijk hier plekken waar je kunt zwemmen in Breda!

A Cup of Cake

Het zoetste kinderfeestje! In de Rainbow Room kunnen kinderen ongestoord hun gang gaan. Wat dacht je van een (mermaid) kids high tea of cupcakes decoreren? Informeer vooral naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Feestje bij de boer

In de regio van Breda vind je tal van boerderijwinkels. Zo kun je bij Recreatieboerderij Johan & Caroline je kinderfeestje boeken en lekker ravotten op de boerderij of op zoek naar kriebelbeestjes in de natuur. Ook bij Boerderij Kieboom kun je een boerderij- of ponyfeestje boeken. Houd je van dieren? Dan is dit echt iets voor jou!

Bekijk hier alle boerderijwinkels in en om Breda.

Het Smokkelaartje

Een parel uit de omgeving van Breda is de Smokkelroute. Heb jij hem al eens gelopen? Het Smokkelaartje heeft een smokkelspel (speurtocht) ontwikkeld voor kinderen tot 12 jaar. Onderweg leer je veel over de natuur. De jarige wordt benoemd tot Chef Smokkelaar. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website!

Meer informatie over de Smokkelroute.

Bounce Valley

Bounce Valley is het grootste airpark van Nederland! Bij Bounce Valley kun je zonder grenzen bouncen in het gigantisch grote luchtkussenpark. Het park biedt groot speelavontuur aan jong en oud (2 – 99 jaar)!  Je moet helaas nog wel even wachten, want het park opent binnenkort haar deuren...

Meer informatie.

Bram's Bouwstenen

Bram’s Bouwstenen is een walhalla voor kinderen die gek zijn op LEGO®. Eigenlijk een winkel, maar je kunt er ook je kinderfeestje vieren.
Je feestje begint met iets lekkers te drinken en te eten, waarna het bouwfeest kan beginnen met een enorme berg steentjes. 
Speel jij met jouw bouwwerk of laat jij je uitdagen om mee te doen met een bouwspelletje?
Na 2,5 uur krijg je een bouwdiploma en goodiebag mee naar huis!

Konijnenberg 88, Breda

 

Hippi Tipi

Er is altijd een reden voor een leuk slaapfeestje. Hippi Tipi organiseert de tofste slaapfeestjes voor kinderen in tipitentjes bij je thuis. Er zijn verschillende thema’s om uit te kiezen. Hippi Tipi kan alles komen bezorgen / opbouwen en afbouwen / ophalen.

Wil je het zelf doen? Dat kan ook. Je kunt de materialen in Breda ophalen in verhuurpakketten van twee t/m twaalf tipi’s. Meer tipi’s nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Heb jij een onvergetelijke dag gehad tijdens jouw kinderfeestje of dat van je beste vriendje? Laat ons weten wat jullie hebben gedaan! Dan voegen wij het toe aan deze lijst met tips. Stuur een mail naar marketing@bredamarketing.nl.

Ontdek ook