Mama, mag ik even kijken bij het speelgoed?’ Tijdens een dag winkelen met kinderen, ontkom je er niet aan om ook kinderwinkels te bezoeken. Daarom verzamelden we een paar leuke shopadresjes voor jou en je kinderen. Hier vind je ook de leukste cadeaus voor kinderen!

Kloffies & Koffies

Kloffies & Koffies is een kids conceptstore voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Naast kinderkleding, speelgoed en verzorgingsartikelen is Kloffies & Koffies ook dé plek voor jonge ouders om koffie te drinken, te ontbijten of te lunchen, samen met de kinderen. De uitgebreide speelhoek en de kinderkapper (alleen op woensdag en vrijdag) maken het geheel compleet.
Koop je liever online bij Kloffies & Koffies? Dat kan, want deze nieuwe winkel heeft ook een eigen webshop. 

Nieuwe Ginnekenstraat 36

Kinderboekentuin

Met 24 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen die moeite hadden met lezen, weet Annelies Harzing als geen ander welke boeken kinderen aanspreken. In 2017 startte zij de Kinderboekentuin, een sfeervolle en hippe winkel met honderden boeken voor kinderen van 0 t/m 18 jaar.
Ook vinden hier vaak activiteiten in het teken van boeken plaats en kun je er lekker tot rust komen in een van de leeshoeken. Ook een ideale winkel voor cadeautjes!

Speelhuislaan 80

De Spellenwinkel

Ken je ze nog? De bordspellen van toen? Deze winkel is dé specialist op het gebied van alle bord- en kaartspellen, breinbrekers en puzzels. Ben je op zoek naar een (ouderwets) spelletje? Dan slaag je hier zonder twijfel.

Speelhuislaan 68b

Kinderwinkel Dot en Julot

Heb je een cadeautje voor een babyshower of verjaardag nodig? Of zijn er kinderen toe aan een nieuwe garderobe? Dan is Dot en Julot iets voor jou. Met een grote collectie aan cadeaus en kinderkleding is hier genoeg voor iedereen.

Veemarktstraat 63

Donsaapje

Ken jij de kinderwinkel Donsaapje al? Het is een winkel vol leuke, eerlijke en prachtige producten voor baby en kinderen van 0 tot 10 jaar. Van kleding tot speelgoed en boeken. Kom snel shoppen, want ook voor de moeders hebben ze leuke accessoires. 

Halstraat 28

Jet's Outlet

Jet’s outlet verkoopt nieuwe en gebruikte merkkleding voor dames & kids. Alle items worden zorgvuldig geselecteerd, zijn zo goed als nieuw, zijn nog steeds in de mode en vriendelijk geprijsd. 
Behalve tweedehands kleding vind je hier ook nieuwe kleding van winkels (outlet) en monstercollecties. Jet verkoopt allerlei merken kinderkleding waaronder Boho Choses, Billieblush, Bellerose, Bonpoint, Br@nd en Emile et Ida.

Een bezoek aan Jet’s outlet is altijd een feest, ook voor de kinderen. Want terwijl jij winkelt, vermaken zij zich met een leuke film. 
Tip: in de kerstperiode maakt Jet's Outlet in de etalage een enorm kerstdorp met rijdende treinen en bewegende huisjes! 

Ginnekenweg 340

Ook tof met kinderen