Moment voor jezelf - in Breda

We moeten zóóveel. Wat is dan fijner dan af en toe een moment voor jezelf in te plannen? Een moment om even alle spanning van je af te laten glijden. Mogelijkheden te over in en om Breda. Wij verzamelden wat tips.  

Spa One, quality wellness for body & mind

Voor een luxe dag wellness in de buurt. Ervaar wat rust en ruimte doen voor lichaam en geest. Heerlijke sauna’s, whirlpools en zwembaden, massages en beautybehandelingen. Weldadige rustruimtes, binnen en buiten. Alles in een modern en duurzaam complex.  
In het gastvrije restaurant word je culinair verwend. Spa One is uniek gelegen in het buitengebied van Breda, op het prachtige landgoed Bergvliet in Oosterhout.’

Salesdreef 11, Oosterhout
Bezoek de website

SenseCity

SenseCity biedt een magnesium experience, cryo, massages, aemotionspa en floaten. Exclusief: de magnesium experience zorgt voor een sterker immuunsysteem, laat processen in je lichaam beter verlopen en maakt dat vitamines beter worden opgenomen.

Ginnekenweg 11-13
Bezoek de website

Recharge pyramids

In de Recharge Pyramid wordt licht, muziek, geur en zelfs beeld ingezet om in korte tijd te ontspannen en weer op te laden. Na 20 minuten kun je er weer helemaal tegenaan. (ontwikkeld door Bredase ondernemers, nieuw concept sinds 1 sept 2020).

Kloosterlaan 172-174 (Navigatie instellen op 317)
Bezoek de website

Floathouse Breda

Voor floating en cryo therapie. Om te ontspannen, ontstressen en op te laden. Effectieve methode om sneller te herstellen terwijl stress, pijn en vermoeidheid verminderen.

Boschstraat 20
Bezoek de website

Black & White

Black & White inspireert om positief, bewust en gezond te leven. Je kunt hier terecht voor sportieve groepslessen, yoga en andere body and mind groepslessen. .

Takkebijsters 2
Bezoek de website

Black & white Kafe (vegan)
Black & White heeft ook duurzame vergaderruimtes en vegan food bij het ‘Kafe’. Hier staan een healthy lifestyle en duurzaamheid centraal.

Takkebijsters 72
Bezoek de website

Yoga Ginneken

Yoga Ginneken is een yogaschool in hartje Ginneken en biedt ruimte voor bewustwording door yoga en pilates. Een omgeving waar je de tijd mag nemen voor jeelf. Elke dag is er wel een yoga/pilatesles te volgen (ook voor kinderen en ouderen). Ook organiseert Yoga Ginneken mini yoga retraites in Breda en zijn er regelmatig klankhelingen. Tof!

Viandenlaan 3, 4835 GE Breda
Bezoek de website

You are the Buddha, Yoga en Pilates

Vind je innerlijke rust en flexibiliteit midden in het centrum van Breda bij ‘You are the Buddha’. Locatie is in het NS treinstation van Breda, tegenover Starbucks. Uitstekend bereikbaar met de fiets en je kunt gratis je auto parkeren bij de Faam. Kijk op het rooster voor je favoriete yogales.

Bezoek de website

Gravinnen van Nassauboulevard 37

 

B&B de Strijhoeve

Bed & breakfast de Strijhoeve in Strijbeek biedt ontspannende activiteiten en cursussen zoals beeldhouwen en paardrijden maar ook massages. Daarnaast heeft de Strijhoeve arrangementen als: Natuur verwerkt (om je te helpen je rouwproces door te komen) en HALT (een programma voor mensen met burnout klachten). De Strijhoeve ligt vlakbij het fijne wandelgebied de Strijbeekse Heide.

Bezoek de website
Strijbeekseweg 61, 4856 AA Strijbeek

Shiatsu praktijk Breda

Gespecialiseerd in Japanse drukpunt behandeling. Die helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Verder kun je hier Shiatsu therapie, massage en stoelmassage krijgen. De Shiatsu praktijk organiseert ook stilteweekenden en -dagen in Breda.

Speelhuislaan 173, kamer 120
Bezoek de website
 

Drogisterij vh Lamers

De Drogisterij v/h Lamers (sinds 1905!), is een traditionele drogisterij met onder meer kruiden en specerijen, fytotherapie, ayurvedische en biologische voedingssupplementen.

Veemarktstraat 39
Bezoek de website

Health advies Breda

Real Life Coaching & een groot aanbod aan voedingssupplementen. Ook haal je hier je voedingsschema, trainingsplan of een gratis fitcheck.

Tolbrugstraat 15A
Bezoek de website