Fietsen X - Breda

Ga op fietsavontuur in groen, grenzeloos en gastvrij Breda met de leukste routes, evenementen en verrassende rustplaatsen. Lees bijzondere Bredase fietsverhalen, ontmoet de urban scene, maak kennis met mooie sociale fietsinitiatieven en ontdek de vele fietsondernemers die Breda rijk is. Op deze pagina vind je alle belangrijke fietsinformatie over de stad Breda. Stap op de fiets met je gezin, buren, vrienden, familie of ga alleen op pad. In Breda kan het allemaal.

Fietsvriendelijke restaurants, arrangementen en café's

Waar in Breda heeft jouw fiets een streepje voor? We hebben de fietsvriendelijke plekken voor je op een rij gezet. Van de korte tussenstop tot aan een langer verblijf. Waar drink jij met je fiets aan je zij een lekker biertje of eet je relaxed een hapje terwijl je fiets veilig gestald staat? Welke plaatsen hebben oplaadpunten voor je e-bike en bieden jou die extra fietsservice onderweg of tijdens een overnachting? Je vindt het hier.  

Ontdek het allemaal

Fietstours onder begeleiding van een gids

Ben je van plan om naar Breda te komen en wil je Breda op de fiets verkennen? Dit kun je doen door zelf op pad te gaan en een fiets te huren in Breda. Ga je liever met een gids op pad? In Breda zijn verschillende organisaties actief die jou met je groep(je) op de fiets meenemen voor een stadstour.

Bekijk ze hier