Een thuisdiner door - en voor Breda

Voor de fijnproevers in Breda: laat jij je ook zo graag culinair verwennen? Wil je toch het restaurant gevoel ervaren maar je huis niet uit? Bestel dan bij een van deze restaurants! Een ideale oplossing als je iets te vieren hebt. Tegelijkertijd steun je de Bredase horeca.

Wij tippen een aantal leuke restaurants met heerlijke gerechten voor thuis. Smakelijk!

De Italiaanse keuken van De Pasta Kantine

Verwen jezelf met de beste gerechten van De Pasta Kantine. De chef heeft maaltijden uitgekozen die uitermate geschikt zijn om thuis nog even in de oven op te warmen. Zoals ze zelf zeggen: “Pasta wacht nooit op haar gasten, het zijn de gasten die op de pasta wachten!”

Veemarktstraat 72

Have it all met Colins

Met Colins maak je van je huis een echt Steakhouse. Je kunt de lekkerste smoked spareribs en burgers afhalen of laten bezorgen. Daarnaast staat er nog veel meer lekkers op de kaart waarmee jij een heerlijke avond thuis kunt creëren. 

 Ginnekenweg 24

Wereldkeukens in de Foodhall

Kun je niet kiezen? De Foodhall Breda biedt gevarieerde gerechten aan van acht verschillende keukens en windstreken. Ga jij voor Ragazzi Italiani, Fooks Kitchen, Viet Mi of voor The Loaded Foodbar? Zoals de ondernemers zelf zeggen: “Proef het leven met al je zintuigen.”

Reigerstraat 24

Culinair genieten met Chocolat

Van dinsdag tot en met vrijdag kun je bij Chocolat een thuisdiner bestellen. Je kunt op de website het 4-gangen diner bestellen en een gewenste afhaaltijd kiezen. Het menu wisseld van gerechten na verloop van tijd en is uit te breiden met verschillende bijgerechten of dranken. Alle gerechten zijn tenminste één dag te bewaren in de koelkast. Het is daarom ook mogelijk om het diner de volgende dag te serveren.

Torenstraat 9a

Heerlijk Hemels

Bij restaurant Hemels kun je een overheerlijk 4-gangen menu afhalen. Dit menu kun je op de website bestellen en aanvullen met verschillende bijgerechten en andere producten. Het is een verrassingsmenu waarbij je aangeeft of je vlees of vis wilt. Super leuk om thuis verrast te worden!

Wilhelminastraat 23

PuiCke gerechtjes

Een keer toe aan iets nieuws? PuiCk geeft je de mogelijkheid om zeven losse smaken/gerechten te bestellen: het sharing tasting-menu! Heerlijk om met zijn tweetjes te bestellen en te genieten van deze PuiCKe gerechtjes!

Veemarktstraat 56

Buona serata met Barlucca

Pizza's, pasta's of een 3-,4-, of 5-gangen menu zijn allemaal mogelijk bij Barlucca. Je kunt hier heerlijke italiaanse gerechten laten bezorgen of afhalen zodat jij thuis helemaal in de italiaanse sferen kunt komen. 

Van Coothplein 24