Thuis - genieten

Iets te vieren? Of wil je jezelf eens verwennen maar heb je geen zin om daarvoor de deur uit te gaan? Haal een kok in huis! Geen boodschappen en geregel. Maar een heerlijk diner, bereid in je eigen keuken en geserveerd aan je eigen eettafel. Dat is luxe! Een aantal chefs laten je graag thuis een restaurantervaring beleven. Sit back & relax!

 

Privéchefs

Deze Bredanase  chefkoks brengen hun kookkunsten bij je in huis. Neem een kijkje op deze website voor een overzicht van koks aan huis in Breda. 
We tippen er een aantal:

  • Sander Oudshoorn zorgt ervoor dat je in je eigen huiskamer in een informele sfeer kunt genieten van de meest overheerlijke gerechten.
  • Casa Lisetta heeft niet alleen een Italiaanse delicatessenwinkel in Prinsenbeek, maar zorgt ook voor een exclusief diner bij jou aan de eettafel. Alle aandacht voor jou en je gasten!
  • K-eet zorgt ervoor dat de lekkere geur van het eten zich door het huis verspreidt, terwijl jij ontspannen geniet van het gezelschap aan tafel. Wat er op tafel geserveerd wordt, zijn tongstrelende gerechten!

Is er een privéchef die jou een perfecte avond heeft bezorgd? Dan hoort deze natuurlijk in dit rijtje thuis! Mail naar marketing@bredamarketing.nl met de naam van de chef en wij voegen hem toe. 

Nog meer voor fijnproevers