Thuis - genieten

Iets te vieren? Of wil je jezelf zomaar een avondje verwennen? Haal een kok in huis! Geen diners die worden bezorgd of die je afhaalt, maar lekker in je eigen keuken bereid. Dat is pas luxe! Een aantal Bredase chefs komen graag naar je toe om je weer even die restaurantervaring te laten beleven. Wij zetten die culinaire chefs voor je op een rij. Sit back & relax!

Houd je altijd aan de op dat moment geldende RIVM maatregelen. Houd je aan het maximaal aantal gasten per dag en houd altijd 1,5 meter van je gasten. Zo houden we het voor iedereen gezellig!

Restaurant Chocolat

Geniet in je eigen woonkamer of tuin van heerlijke gerechten. Restaurant Chocolat verzorgt een verrassende, culinaire middag of avond met een Chocolat kok bij je thuis.

De chef vult de middag/avond graag naar jouw wens in. Denk hierbij aan bijpassende wijnen, tafellinnen, cocktails of feestelijke start met een bubbel! Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Meer informatie.

Barbier at home

Thuis genieten? Dat doe je gegarandeerd met Barbier Private Dinner! Nu vrijwel de enige optie is om jezelf thuis te vermaken, helpen ze je hier graag bij. Alles wat je van Barbier gewend bent, maar dan in jouw eigen woonkamer, eetkamer of keuken. Beter dan dit wordt het niet!

Tijdens een avondje Barbier at Home geniet je van een privé diner aan huis inclusief drankarrangement, met een privé chef-kok en een privé barman. Wat wil je nog meer?! 

Meer informatie

Bleue Bar Bistro

Bleue Bar bistro regelt een chef bij je thuis! Een diner voor één huishouden met een chef. Exclusief, intiem én een menu volledig naar jouw wensen. Uitgebreide hapjes of een menu begeleid met heerlijke wijnen, het kan allemaal. Alles is maatwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Meer informatie

Restaurant Uijttewaal

Beleef restaurant Uijttewaal bij je thuis met een vijfgangendiner. Chefkok Sven Uijttewaal kookt en serveert graag voor jouw kleine gezelschap. 

Sven dekt de tafel met linnen en zorgt voor borden, bestek en glaswerk. Hij zet de gerechten in, licht deze toe en schenkt er een mooie begeleidende wijn bij. De afwas neemt hij na afloop natuurlijk weer mee. Tijdens de avond wordt er te allen tijde rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.

Geniet van een geheel verzorgde avond vanaf vier personen voor 150 euro per persoon.

Meer informatie

Meer privéchefs

Behalve Bredase restaurants zijn er nog veel meer Bredanaars die hun kookkunsten bij je in huis brengen. Neem een kijkje op deze website voor een overzicht van koks aan huis in Breda. 
We tippen er een aantal:

  • Sander Oudshoorn zorgt ervoor dat je in je eigen huiskamer in een informele sfeer kunt genieten van de meest overheerlijke gerechten.
  • Casa Lisetta heeft niet alleen een Italiaanse delicatessenwinkel in Prinsenbeek, maar zorgt ook voor een exclusief diner bij jou aan de eettafel. Alle aandacht voor jou en je gasten!
  • K-eet zorgt ervoor dat de lekkere geur van het eten zich door het huis verspreidt, terwijl jij ontspannen geniet van het gezelschap aan tafel. Wat er op tafel geserveerd wordt, zijn tongstrelende gerechten!

Is er een privéchef die jou een perfecte avond heeft bezorgd? Dan hoort deze natuurlijk in dit rijtje thuis! Mail naar marketing@bredamarketing.nl met de naam van de chef en wij voegen hem toe. 

Ook zó kun je thuis uit eten