Vanaf 8 september is Breda zeven weken lang het decor voor grootste foto expositie van de Benelux: de 10e editie van BredaPhoto. Op ruim vijftien bijzondere binnen- én buitenlocaties willen de makers inspireren met fotografie, videokunst, vintage prints uit bijzondere archieven en documentaire fotografie. In- en rondom het centrum van Breda is het werk van meer dan zestig (inter)nationale topfotografen en kunstenaars te zien. Jong talent en gevestigde namen uit achtentwintig landen brengen onder het thema ‘Theatre of Dreams’ een creatieve handreiking voor een andere kijk op de wereld. Kijk hier voor alle informatie over BredaPhoto.

Bezoek alle locaties van Breda Photo wanneer jij dat wil met een Passe Partout. Alle dagen geldig gedurende 7 weken. Koop hier je early bird ticket voor 25 euro (normaal 45 euro).

Wandelend langs BredaPhoto

De tentoonstellingen zijn verspreid over binnen- en buitenlocaties in het centrum van Breda en het Havenkwartier in de wijk Belcrum. Combineer de mooie buitententoonstellingen van BredaPhoto met toffe hotspots in Breda en je hebt een heerlijke dag. Deze twee wandelingen kun je ook aan elkaar koppelen voor een hele dag BredaPhoto. 

Wil je liever met een gids BredaPhoto ontdekken? Ook dat kan!

Bekijk de routes

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Plan je bezoek