Doe - inspiratie op

Op deze pagina vind je bijzondere verhalen, de beste tips en inspiratie over de bruisende stad Breda. Van innovatieve ondernemers tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

Wat zoek je?

Thema

18 resultaten

Delicatessenwinkels in Breda

Wie denkt aan Breda, zal al gauw aan het bourgondische karakter van de stad denken ;-) Alhoewel Breda veel meer is dan dat, genieten we hier inderdaad van het leven. Hierbij een lijstje delicatessenwinkels!

Bekijk hier

Delicatessenwinkels in Breda

Duurzame winkels in Breda

Duurzame cafés, winkels en supermarkten: ze zijn bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Steeds meer mensen willen hun (groene) steentje bijdragen aan de wereld en de natuur. In Breda kun je je hart ophalen als je groen wilt winkelen.

Bekijk ze hier

Duurzame winkels in Breda

Boekhandels in Breda

Wil je in Breda eens lekker met je neus in de boeken duiken, dan kennen we genoeg winkels waar je deze gebonden vrienden kunt vinden. Wij tippen je een aantal Bredase boekwinkels. Hier kun je lekker rondsnuffelen.

Bekijk ze allemaal

Boekhandels in Breda

Bijzondere winkels in Breda

Als je zin hebt om te winkelen, is Breda de ideale stad om goed te slagen. Er zijn genoeg grote ketens, maar ook originele winkels. Vaak zorgen juist die laatste ervoor dat je met unieke aankopen thuiskomt.

Ontdek hier

Bijzondere winkels in Breda

Winter in Breda

De prachtige lichtjes hangen weer in de bomen, de winkels zijn open en de glühwein staat weer voor je klaar. Ontdek wat er allemaal te doen is deze winter in Breda.

Ontdek hier meer

Winter in Breda

PlaSTiEK Breda

Voor het project City Intervention werken de vier projectgroepen met de duurzame beams van PlaSTiEK Breda. Maar wat zijn beams en waar komen ze vandaan? Jilles Verspoor van PlaSTiEK vertelt.

Meer lezen over PlaSTiEK Breda

PlaSTiEK Breda