Doe - inspiratie op

Op deze pagina vind je bijzondere verhalen, de beste tips en inspiratie over de bruisende stad Breda. Van innovatieve ondernemers tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

Wat zoek je?

Thema

129 resultaten

Pluktuinen in en om Breda

Pluktuinen in en om Breda

Een smaakvolle dag op pad in of om Breda! Er zijn verschillende pluktuinen rond Breda om te wildplukken. Wij tippen een aantal pluktuinen en mooie wandeltochten.

Ontdek

Vrijdagmiddagborrel hotspots in Breda

Vrijdagmiddagborrel hotspots in Breda

Voor een vrijdagmiddagborrel met de lekkerste drankjes en borrelhapjes zijn er veel cafés te ontdekken in Breda. Deze cafés zijn de hotspots om te proosten op het weekend tijdens de vrijmibo.

Bekijk hier

Ontdek de veelzijdige agenda van BRACK

Ontdek de veelzijdige agenda van BRACK

De Bredase levensgenieter komt ongetwijfeld wel eens bij BRACK terecht. Na een winterstop opent BRACK weer haar deuren en dit keer pakken ze groots uit! Wij spraken Lotte over wat je komend seizoen van deze toffe plek kunt verwachten.

Lees meer

Kunstgaleries in Breda

Kunstgaleries in Breda

Breda barst van de creativiteit en er zijn dan ook verschillende plekken waar je deze kunst kunt bewonderen. Daarnaast is er ook een aantal kunstcollectieven actief in Breda die op diverse plekken in de stad hun werk tentoonstellen.

Bekijk ze hier

Uiteten op maandag

Uiteten op maandag

Je hebt het vast al eens meegemaakt. Je hebt zin om lekker een hapje te eten, maar het is maandag. Veel horecagelegenheden vieren inderdaad weekend op maandag, maar gelukkig is er ook een aantal dat je ook op maandag met open armen ontvangt om te dineren!

Bekijk hier waar

Brunchplekken in Breda

Brunchplekken in Breda

Ben jij opzoek naar een leuke hotspot waar je lekker kunt genieten van een heerlijke brunch onder het genot van een kopje koffie of een lekker sapje? Dan zit je bij de volgende plekken helemaal goed!

Ontdek ze hier

Unieke Experiences in Breda

Unieke Experiences in Breda

Een dagje of avondje uit in Breda is meer dan alleen een bezoek aan leuke cafés, toffe winkels en historische plekken. Ga eens langs een van de vele unieke experiences en beleef een onvergetelijke tijd in Breda!

Ontdek het hier

Kringloopwinkels in Breda

Kringloopwinkels in Breda

Kringloopwinkels zijn dé plekken om duurzaam te winkelen in Breda. Je geeft producten een tweede leven en draagt zo jouw groene steentje bij aan een duurzaam Breda.

Bekijk hier

Holy Moly Breda

Holy Moly Breda Holy Moly Club

Holy Moly is een bijzondere hotspot aan de voet van de Grote Kerk in Breda. Het biedt een scala aan ervaringen, zoals het Holy Moly Restaurant met unieke internationale gerechten, de Holy Moly Trip, een bijzondere beleving door verborgen kamers, de Holy M

Ontdek de hotspot