Doe - inspiratie op

Op deze pagina vind je bijzondere verhalen, de beste tips en inspiratie over de bruisende stad Breda. Van innovatieve ondernemers tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

Wat zoek je?

Thema

7 resultaten

Hotspots voor studenten

Begin je net met je studie of zoek je een plek om een leuke tijd door te brengen? Is Breda nog nieuw voor jou? Hier zetten we de leukste koffietentjes om te studeren tot aan de meest toffe plekken om lekker te borrelen met je vrienden.

Alle hotspots

Hotspots voor studenten

Herfst in Breda

Geen zin om tijdens de herfstvakantie thuis te blijven zitten? Ontdek dan Breda! Breda biedt enorm veel, en heeft voor ieder wat wils. We zetten de leukste activiteiten voor jouw herfstvakantie op een rij.

Alle tips

Herfst in Breda

Bredase ondernemer in de spotlight: ONS label Breda

Breda is een stad vol diversiteit in culturen. Iedereen is hier welkom! Dit is meteen ook het motto van de Bredase onderneming ONS label Breda. Hier kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid worden en werkervaring op doen.

Ontdek meer

Bredase ondernemer in de spotlight: ONS label Breda

Appeltjes van Oranje

De Appeltjes van Oranje zijn dé prijs voor initiatieven die ertoe doen. Er zijn ook 2 Bredase initiatieven genomineerd: Young Impact en Kunstkameraden. Breng jij ook je stem uit?

Lees meer

Appeltjes van Oranje

Opgeruimd Breda

Je ziet het steeds vaker in Breda: mensen die zwerfafval opruimen. Een aantal initiatieven maakt zich sterk voor een schoner Breda, waaronder Opgeruimd Breda. “Als je aan het wandelen bent, waarom zou je dan niet meteen zwerfaval meenemen?"

Lees verder

Opgeruimd Breda