Doe - inspiratie op

Op deze pagina vind je bijzondere verhalen, de beste tips en inspiratie over de bruisende stad Breda. Van innovatieve ondernemers tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

174 resultaten

Schaatsen op natuurijs

Schaatsen op natuurijs

Natuurlijk kun je schaatsen op een van de kunstijsbanen in Breda. Maar hoe tof is het om met een lekker winterzonnetje op natuurijs te schaatsen? Hier zijn wat tips voor schaatsen op natuurijs in de regio Breda. Dus hup, schaatsen aan en gaan!

Meer lezen over Schaatsen op natuurijs

Sportcafés in Breda

Sportcafés in Breda

In een stad waar hartelijkheid bovenaan staat, mogen sportcafés niet ontbreken. Of je nu een fanatieke sportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te genieten van een drankje en hapje, Breda heeft het. Wij

Meer lezen over Sportcafés in Breda

Bredaas talent: Starbrew Games

Bredaas talent: Starbrew Games

Vierdejaars student Jessey Novani timmert met zijn bedrijf Starbrew Games al flink aan de weg. Samen met tien medestudenten van BUas Creative Media and Game Technologies bouwen ze aan de goofy survival game Duckside of the Moon.

Lees het interview

Studieplekken in Breda

Studieplekken in Breda

Kun jij de vier muren van je studentenkamer niet meer zien? Tijd om ergens anders te studeren! In dit artikel zetten we de fijnste studieplekken van Breda voor je op een rij.

Bekijk alle plekken