Doe - inspiratie op

Op deze pagina vind je bijzondere verhalen, de beste tips en inspiratie over de bruisende stad Breda. Van innovatieve ondernemers tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

Wat zoek je?

Thema

19 resultaten

Livemuziek in Breda

Breda barst als hartelijke stad van plekken waar je livemuziek kunt luisteren. Ga voor je volgende avondje uit eens naar één van deze adresjes!

Lees meer

Livemuziek in Breda

TEDxBreda

Foto van de nieuwe groep vrijwilligers voor TEDxBreda

Het internationale fenomeen TED staat opnieuw in de startblokken. Het sprekersplatform TEDxBreda is overgenomen door een nieuw enthousiast board en kersverse vrijwilligers. Bestuurslid Iris Blue vertelt over de nieuwe weg die TEDxBreda inslaat.

Meer lezen over TEDxBreda

TEDxBreda

Locaties PopMonument 2022

Het thema van PopMonument Breda is dit jaar Royal Roots, de koninklijke wortels van Breda. Geniet van concerten op plaatsen met een rijke geschiedenis.

Lees meer

Locaties PopMonument 2022

Halloween in Breda

Halloween wordt steeds populairder in Nederland, ook in Breda. Er worden steeds meer evenementen georganiseerd en huizen en winkels worden volop versierd. Wil je weten wat er allemaal te doen is met Halloween in Breda?

Bekijk alle tips

Halloween in Breda

Residence programma BredaPhoto

Zet 20 oktober in de agenda! BredaPhoto heeft wederom talentvolle alumni van deelnemende academies uit binnen- en buitenland uitgenodigd om tijdens het festival in zes weken nieuw werk te maken: Breda Residence.

Bekijk het programma

Residence programma BredaPhoto

Tips voor Dierendag

4 oktober is de dag om (huis)dieren nóg meer aandacht te geven dan normaal. Op zoek naar een leuk uitje voor Dierendag in Breda? Of je nou zelf wel of geen huisdier hebt, wij maakten een lijstje met tips!

Meer lezen over Tips voor Dierendag

Tips voor Dierendag