Wat ga jij doen deze - winter in Breda?

Het wordt weer kouder en donkerder, maar wat brengt de winter in Breda toch ook veel gezelligheid met zich mee. Er is ook in de winter van alles te beleven. De prachtige lichtjes hangen weer in de bomen, de winkels zijn open en de glühwein staat weer voor je klaar. Ontdek wat er deze winter te doen is in Breda. 

Lichtjesroute door Breda

De binnenstad van Breda vormt een sprookjesachtig decor voor een sfeervolle wandeling. Maak ’s avonds een gezonde winterwandeling langs de gezellige lichtjes. Met wie wil jij ’s avonds een rondje door Breda wandelen om de prachtig verlichte straten te bewonderen? Stop ook even bij een leuke tip voor een drankje! 

Wandel de route

Breda Straalt

In deze donkere dagen zet het Ondernemersfonds de historische en creatieve binnenstad volledig in de schijnwerpers. Zo laten ze Breda stralen, zoals ze dat verdient. Er is van alles te beleven zoals een lichtjes speurtocht voor kinderen en een 'dineren en flaneren' wandeltocht. 

Ontdek het hier

Winterse singelrondvaart

Alleen in de zomer varen over de Bredase singels? Nee hoor, ook tijdens de kerstvakantie kun je vanaf WINTERBAAI Breda bekijken vanaf het water. 
Je vaart in een luxe sloep van BootjeVaren Breda, terwijl de schipper onderweg vertelt wat er te zien is. Onderweg geniet je met een drankje van Breda in wintersfeer.

Er zijn dekentjes aan boord. Heb je het toch een beetje koud gekregen? Blijf dan nog even hangen bij WINTERBAAI om lekker op te warmen. 

Lees hier meer over de winterse rondvaart
 

Misschien ook leuk voor jou!

Meer inspiratie voor deze winter