Beleef Breda - op een unieke manier

Een dagje of avondje uit in Breda is meer dan alleen een bezoek aan leuke cafés, toffe winkels en historische plekken. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een van de vele unieke experiences te doen! Deze zogenaamde experiences vind je door heel de stad en geven je gegarandeerd een onvergetelijke tijd in Breda!

The Streetfood Club

Wie naar The Streetfood Club gaat, kan meer verwachten dan alleen gezellig een drankje doen of een hapje eten. In het oude Grand Theatre aan het Van Coothplein vind je nu een spectaculaire beleving. Zodra je door de deuren van dit iconische pand loopt beland je in een kleurrijk interieur vol planten en kun je genieten van gerechten en drankjes uit alle windstreken van de wereld. Eens in de zoveel tijd worden er ook speciale evenementen georganiseerd. We raden je wel aan om van tevoren te reserveren!

Lees meer over The Streetfood Club

ONSTAGE Experience

Ben je gek op festivals en zou je graag willen weten hoe het is om een headlining dj te zijn? Dan ben je bij ONSTAGE Experience aan het juiste adres! Tijdens deze unieke muziekbeleving ervaar je door middel van de nieuwste technologieën hoe het is om een wereldberoemde dj te zijn. Van fotoshoot tot muziekopname, alles komt aan bod! Voor- en achteraf kun je er tevens genieten van lekkere drankjes en hapjes.

Ontdek ONSTAGE experience

Holy Moly

Ben je alle standaard dingen beu en zoek je iets nieuws? Kom dan naar Holy Moly! Deze unieke hotspot vind je aan de voet van de Grote Kerk in Breda. Eenmaal binnen merk je al meteen dat je zintuigen worden geprikkeld. Geniet van een breed scala aan verschillende smaken en gerechten in hun restaurant, bezoek hilarisch comedy shows tijdens de Holy Moly Comedy Club of dwaal door de mysterieuze gangen van het oude theater tijdens de Holy Moly Trip! En mocht je van een feestje houden kun je vanaf donderdagavond tot in de late uurtjes dansen bij de Holy Moly Club.

Meer over Holy Moly
Holy Moly Club

Algorithmic Perfumery

Deze experience vind je maar op twee plekken ter wereld, namelijk in Dubai en Breda! Bij Algorithmic Perfumery krijg je de kans om op basis van jouw persoonlijkheid een uniek parfum te laten ontwikkelen. Vul een vragenlijst in en de hightech machine doet de rest. Met 46 verschillende geurakkoorden en meer dan 500 miljard combinaties is elke geur one of a kind!

Lees meer over deze unieke experience

Ontdek nóg meer van Breda