10x - groepsdiners

Met een (grote) groep Breda bezoeken is altijd een goed idee. We vieren hier het leven en er is altijd wat te doen. Lekker uiteten hoort er natuurlijk ook bij, maar dat zal niet altijd gemakkelijk zijn als je met veel bent. Wij tippen een aantal grote restaurants waar je gemakkelijk terecht kunt met je gezelschap! Reserveer wel altijd even van tevoren, zodat je zeker weet plek te hebben.

De Boterhal

De Boterhal biedt speciale menu's aan voor groepen. Het bestaat uit verschillende gerechten van de dinerkaart en wordt regelmatig vernieuwd. Een heerlijke keuze als je op pad bent met vrienden, familie of collega's. Voor groepen vanaf 10 personen kun je een mail sturen, voor minder personen reserveer je gemakkelijk online.

Grote Markt 19

 

Humphrey's

Bij Humphrey's kun je met grote groepen gezellig tafelen. Alle ingedriënten voor een smakelijke avond zijn aanwezig. Tot en met 14 personen reserveer je eenvoudig online en vanaf 15 personen doe je een aanvraag. Bij Humphrey's geniet je van een driegangenmenu voor een vaste prijs. 

Catharinastraat 1-3

Barlucca

Italiaans genieten doe je bij Barlucca. De menukaart is seizoensgebonden en er is een speciaal groepskeuzemenu. Je kunt kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 zoete desserts. Liever samen delen? Je kunt ook kiezen voor een shared dinner!

Van Coothplein 24

Mr. Moos

Een Franse Bistro met een sausje van Londen, speakeasy en the gentlemens club. Dat is Mr. Moos! Deze gezellige bar heeft ruimte genoeg voor groepen en biedt verschillende good old classics aan op de kaart. 

Grote Markt 40

Beers & Barrels

Beers & Barrels is een toffe plek net buiten de binnenstad. Neem plaats en geniet van een smakelijk groepsmenu en tap je eigen biertje aan één van de taptafels. Er is hier vanalles mogelijk, neem vooral contact op voor de mogelijkheden!

Ceresstraat 15 A1

Big Belly Bar

Big Belly staat voor groots genieten van het leven. Behalve de vele zelfgebrouwen speciaalbieren geniet je van de "Comfort Cuisine" van check Joshua. Er zijn diverse groepsmogelijkheden tot wel 250 personen. Tip: Big Belly heeft een prachtige binnentuin!

Prinsenkade 3

De Pasta Kantine

Vanaf 8 personen biedt De Pasta Kantine een speciaal shared dining arrangement aan. Geen keuzestress, maar van alles lekker proeven! Denk aan huisgemaakte pasta's, lasagnes, verse salades en heerlijke desserts. Gezellig met vrienden, familie en collega's!

Veemarktstraat 72

De Colonie

Bij De Colonie zijn grote groepen welkom voor ontbijt, lunch en diner. Je hebt de keuze uit diverse groepsmenu's en er is voor ieder wat wils. De perfecte spot voor een goed uitzicht op de Grote Kerk. 

Grote Markt 26-28

 

 

BRACK

Wil je eens een keer heel wat anders? Buiten het centrum in het creatieve Havenkwartier vind je BRACK. Vernieuwende bieren en (h)eerlijk eten staat hier centraal. Tip: combineer je groepsuitje met onze toffe creatieve wandelroute. Ruimte genoeg bij BRACK!

Speelhuislaan 173A

Oncle Jean

In het Ginneken vind je Oncle Jean; een gezellig café, sfeervolle salons en een geweldige terrastuin. Met de ruime tuin kun je ook prima terecht met grote groepen. Leuk als je een keer buiten de binnenstad wil eten!

Ginnekenweg 338

Meer tips voor groepen