Wanna play? Dompel je onder in de wereld van SuperNova Experience in Breda: een belevenis vol kleur die je uitnodigt om te spelen en te verkennen. Hoe oud je ook bent. Kom jij ook naar hét selfiemuseum van Breda? Vergeet je telefoon of camera niet mee te nemen, want hier maak je de vetste foto's voor Instagram en de leukste filmpjes voor TikTok! 

Bij SuperNova Experience waan je jezelf in een andere wereld. In anderhalf uur tijd word je steeds verrast met een andere kleurrijke setting waar je de leukste foto’s kunt maken. Het ene moment begeef je je tussen enorme roze teddyberen, het andere moment sta je karaoke te zingen met je vriendinnen of zit je in een vliegtuigstoel op weg naar een luxe bestemming en weer even later lig je in de ballenbak. Je kunt hier dus niet alleen toffe foto’s maken, je leeft je hier letterlijk uit!

Je wordt steeds verrast met een andere kleurrijke setting

Voor jong en oud

Laat je fantasie de vrije loop in deze interactieve speeltuin voor alle leeftijden. Maak de leukste TikTok-filmpjes. Je hebt meer dan 25 verschillende settings waar je je creativiteit erop los kunt laten. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven, maar ook tieners en volwassenen beleven hier de grootste lol. Zie jij het al voor je: oma in de karaoke? SuperNova Experience is leuk met vrienden en vriendinnen, het gezin of de familie. Of wat dacht je van date night? Ook ontzettend leuk voor een kinderfeestje, maar ook voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of babyshower.

Alles voor the gram

Eén ding is zeker: als je bij SuperNova Experience in de Boschstraat bent geweest, kom je thuis met ontelbaar veel leuke foto’s en filmpjes voor Instagram, Snapchat en TikTok. Hoe leuk is dat?! Zorg er dan ook voor dat je telefoon goed opgeladen is én dat je genoeg geheugen op je telefoon beschikbaar hebt.

Wil je meer weten over SuperNova Experience, zoals prijzen en openingstijden? 

Meer informatie over SuperNova Experience