Spelletjescafés in Breda

  • Spelletjescafé
  • Borrel
Een ouderwetse spelletjesavond, maar dan buiten de deur. Onder het genot van een hapje en drankje zijn er in de (binnen)stad genoeg plekken waar je toffe spellen kunt spelen. Trommel je vrienden op en daag ze uit!

Boardgame Café

Het enige echte Board Game Café van Breda! Met meer dan 50 bordspellen en meer dan 20 bieren is gezelligheid hier gegarandeerd. Trommel je vrienden op voor jullie volgende spelletjesavond en neem ze mee naar de Boschstraat! Naast bordspelletjes kan je het nog spannender maken door een escape room te doen. 

Boschstraat 114

BAAI

De hotspots waar iedere Bredanaar in de zomer aan het water te vinden is; BAAI! Voor leuke actieve spellen ben je hier aan het juiste adres, denk aan een potje sjoelen of jeu de boules. Tijdens WinterBAAI vind je in het overdekte terras ook een kast met toffe (bord)spellen. 

Markkade

Café de Vulling

Een ouderwets bordspel of een potje tafelvoetballen, poolen of darten. Het kan allemaal bij Café de Vulling! De verliezer trakteert de volgende ronde ;-)

Grote Markt 16

Café de Kater

De naam zegt het al; je houdt er een flinke kater aan over wanneer je weer eens een spelletje verloren hebt... Naast een goed feestje, kun je bij Café de Kater ook veel leuke gezelschapsspellen spelen!

Havermarkt 16

Latte's and Literature

Latte's and Literature is een Engelse boekenwinkel en een fijne ontmoetingsplek. Je kunt er lunchen en tegelijk een tof Engels bordspel spelen. Sounds like a plan!

Nieuwstraat 18

Meer tips voor een avondje uit

Iets anders in Breda ontdekken