Alles voor een - onvergetelijk paasweekend

Het paasweekend staat weer voor de deur en dat betekent voor veel mensen quality time met familie, een heerlijke paasbrunch, een ontspannende activiteit en misschien wel een weekendje weg. Breda is dé plek waar alle aspecten van een fantastisch paasweekend bij elkaar komen! Wij zetten alvast een aantal tips voor je op een rij, zo beleef jij een onvergetelijke tijd in Breda!

Brunchplekken in Breda

Wat is Pasen zonder een lekkere paasbrunch? In Breda genieten we graag van het leven, onder andere door uitbundig te brunchen en lunchen. Dat zie je ook terug in de hoeveelheid horecazaakjes die de stad te bieden heeft! Kijk eens naar onze blog over de hippe brunchplekken die je hier kunt bezoeken. Zij verzorgen je een van de betere paasbrunches, beloofd!

Lees meer over deze brunchplekken

Explore Creative Breda

In Breda willen we naast genieten van het leven, het leven ook een beetje mooier maken. Voor nu en voor de toekomst. Mocht je een weekendje in Breda blijven, dan moet je absoluut kennis maken met deze creatieve hotspots! Via onze speciaal ontwikkelde route ontdek je creatieve ondernemers, verrassende winkelconcepten en originele horecazaakjes met het DNA van Breda.

Ontdek hier de Explore Creative Breda Route

Kinderboerderijen

Een bezoek aan een kinderboerderij is de ideale lenteactiviteit voor jong en oud! Een fijn uitstapje om lekker buiten te zijn. In Breda en omliggende dorpen zijn meer kinderboerderijen te vinden dan je denkt.

Bekijk hier alle kinderboerderijen

Bloemenzee Route

Ieder jaar wordt er zo’n 2000m2 aan nieuwe bollen gepland in Breda. Die staan rond Pasen al in volle bloei! Tijd voor een ommetje: deze wandelroute neemt je mee langs een aantal van de bollenvelden. Vergeet je camera niet mee te nemen, want je kunt hier prachtige foto’s voor Instagram schieten!

Check de route hier

Duurzaam winkelen

Breda is de uitgelezen plek om een dagje te winkelen. Naast de bekende commerciële winkels vind je er ook winkels die bijdragen aan een betere wereld en natuur. Denk aan kringloopwinkels maar ook vintage kledingwinkels, waar je vaak juist de meest unieke items vindt!

Ontdek duurzaam winkelen in Breda

Uitjes tijdens slecht weer

Ook als je paasweekend onverhoopt in het water valt hebben we een aantal suggesties voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan een museum, lasergamen of een unieke DJ experience? Lees het in onze blog over uitjes tijdens slecht weer.

Lees de blog hier

Unieke experiences in Breda

Een dagje of avondje uit in Breda is meer dan alleen een bezoek aan leuke cafés, toffe winkels en historische plekken. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een van de vele unieke experiences te doen! Deze zogenaamde experiences vind je door heel de stad en geven je gegarandeerd een onvergetelijke tijd in Breda!

Ontdek de unieke experiences
holy-moly-trip

Het programma komende week

Ontdek nóg meer van Breda