Genieten voor - jong & oud

In Breda kun je op verschillende plekken terecht voor een heerlijke pannenkoek. Elk pannenkoekenrestaurant is uniek en heeft zijn of haar eigen stijl. Zo kun je bij Radio Pannekoek genieten van de beste muziek, mag je bij Pannekoekwaus je eigen pannenkoek versieren en kan je bij Fufu Souflé terecht voor kleine fluffy pannenkoekjes. Dus kijk vooral welk restaurant het beste bij jou past!

Pannenkoekenhuis Koeckers

Pannenkoekenhuis Koeckers heeft als missie om de allerlekkerste pannenkoeken te bakken van Den Hout en omstreken en de gasten, jong en oud, daarnaast een unieke beleving te geven. Naast verschillende themaruimtes en een terras biedt Pannenkoekenhuis Koeckers voor de kinderen binnen een mooie speelgrot en buiten een fantastische grote speeltuin. Ook voor volwassenen is er een mogelijkheid om een outdoor activiteit te reserveren.Heb je een kinderfeestje te geven of wil je samen met je team of bedrijf een gezellig feest of groepsuitje organiseren, bel dan voor de mogelijkheden. Bekijk hier de openingstijden.

Ruiterspoor 71, Den Hout

Pannenkoekenhuis Dennenlucht

Bij Dennenlucht smul je van heerlijke pannenkoeken in vele soorten en smaken en geniet je van gerechten van de kleine kaart. Dennenlucht beschikt over een prachtig terras met een aangrenzende binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Bekijk hier de openingstijden. 

Heistraat 15, Breda