Plekken waar je pannenkoeken kan eten in Breda

  • Kinderen
  • Pannenkoekenhuis
In Breda kun je op verschillende plekken terecht voor een heerlijke pannenkoek. Elk pannenkoekenrestaurant is uniek en heeft zijn of haar eigen stijl. mag je bij Pannekoekwaus je eigen pannenkoek versieren en kan je bij Belicio Cheatday terecht voor American Pancakes. Dus kijk vooral welk restaurant het beste bij jou past!

Pannenkoekenhuis Koeckers

Pannenkoekenhuis Koeckers heeft als missie om de allerlekkerste pannenkoeken te bakken van Den Hout en omstreken en de gasten, jong en oud, daarnaast een unieke beleving te geven. Naast verschillende themaruimtes en een terras biedt Pannenkoekenhuis Koeckers voor de kinderen binnen een mooie speelgrot en buiten een fantastische grote speeltuin. Ook voor volwassenen is er een mogelijkheid om een outdoor activiteit te reserveren.Heb je een kinderfeestje te geven of wil je samen met je team of bedrijf een gezellig feest of groepsuitje organiseren, bel dan voor de mogelijkheden.

Ruiterspoor 71, Den Hout

Belicio Cheatday

Bij Belicio Cheatday hoef jij je geen zorgen te maken of je wat lekkers kan vinden. Je kan volledig je eigen cheatmeal samenstellen. Begin met American pancakes, of poffertjes, of zelfs een cookie sandwich. Kies vervolgens een side dish, ijs of cookie dough, en voeg als laatste nog heerlijke toppings toe zoals slagroom, sprinkels of nutella. 

Als je écht niet kan kiezen kan je ook een van de best sellers bestellen. Neem naderhand nog een koffie, thee of een freakshake! Maak het zo gek als je zelf wilt. 

Ridderstraat 2

Pannenkoekenhuis Dennenlucht

Bij Dennenlucht smul je van heerlijke pannenkoeken in vele soorten en smaken en geniet je van gerechten van de kleine kaart. Dennenlucht beschikt over een prachtig terras met een aangrenzende binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. 

Heistraat 15, Breda

Liever andere dingen in Breda ontdekken?