Unieke en creatieve - muziekbeleving

Een unieke en innovatieve muziekbeleving in het centrum van Breda, waar bezoekers door middel van de nieuwste technologieën worden ondergedompeld in de wereld van dj's. Ontdek de unieke beleving als dj voor een dag en ga voor een speciaal avondje uit of dagje weg met ONSTAGE experience. 

Wat is ONSTAGE experience?

Breda is de broedplaats voor top-DJ's zoals Tiësto en Hardwell. In deze experience krijg je door verschillende kamers voorzien van de nieuwste technieken een bijzonder inkijkje in het indrukwekkende leven van deze sterren. Daarna ga je zelf aan de slag en ontdek je de artiest in jezelf en anderen. In zeven interactieve omgevingen beleef je alles wat een dj meemaakt, van fotoshoot tot muziekopname. Voor en na de beleving is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje in de gezellige bar.

Tickets & Arrangementen

Met een ticket heb je toegang tot alle interactieve kamers en de gehele experience duurt ongeveer 1 uur. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van tickets, van reguliere tickets naar introductielessen met instructeur. Ook biedt ONSTAGE samen met andere partners in de stad diverse arrangementen aan.

Combineer jouw bezoek aan ONSTAGE bijvoorbeeld met een etentje bij the Streetfood Club of ontdek de stad vanaf het water met een muzikale vaartocht. Voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of samen met je partner. Er is van alles mogelijk.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

William brengt de artiest in jou naar boven

Een dance music experience die je nergens ter wereld kan beleven, behalve in Breda bij ONSTAGE. William Watts bedacht dit concept en brengt de artiest in jou naar boven. Benieuwd naar zijn verhaal?

Lees het hier