Geniet van de - beste livemuziek

Niets is zo sfeervol als op een fijn plekje zitten onder het genot van een drankje terwijl je luistert naar livemuziek. Breda barst als hartelijke stad van plekken waar je livemuziek kunt luisteren. Ga voor je volgende avondje uit eens naar één van deze adresjes!

MEZZ Breda

De MEZZ is hét poppodium van Breda en een echte eyecatcher voor de stad. Het gebouw, gemaakt van hout, metaal en koper, zal je zeker niet ontgaan. Binnen dit merkwaardige gebouw vind je twee zalen en een popcafé waar iedere maand meerdere evenementen vol livemuziek worden georganiseerd. Neem zelf eens een kijkje naar het programma!

Keizerstraat 101

De Avenue

Midden in het centrum vind je een oude voormalige schuilkerk, omgetoverd tot multifunctionele evenementenlocatie: De Avenue. Eenmaal binnen heb je het gevoel dat je in een oud theater staat, maar je zult al snel merken dat alle moderne faciliteiten aanwezig zijn. Heel het jaar door zijn er verschillende evenementen te bezoeken, van dinnershows tot live optredens! Check hier het programma.

Waterstraat 5

Poppodium Phoenix

Poppodium Phoenix is meer dan alleen een poppodium. Zit je in een band? Dan hebben zij repetitieruimtes voor je. Wil je eigen werk opnemen? Dat kan in hun opname studio. Het is daarom niet gek dat er op deze muzikale plek regelmatig livemuziek te vinden is. Kijk eens naar het programma.

Belcrumweg 60

Café Lievense

Zin in nog een jamsessie? Kom dan naar Café Lievense! Elke woensdagavond is een avond vol livemuziek, zowel akoestisch als versterkt. Heb je zelf altijd al eens op een podium willen staan? Dan kan dat ook bij Café Lievense. De jamsessies zijn laagdrempelig en bedoeld voor iedereen!
Hoef je niet per se zelf in de spotlight? Elke zaterdagavond én zondagmiddag kun je bij Lievense naar livemuziek luisteren. 

Prinsenkade 7

Bel Air

Als muziekliefhebber moet je een keer bij Bel Air zijn geweest! De meest uiteenlopende muziekacts zijn op hun live podium te vinden. Denk bijvoorbeeld aan blues, pop, soul, funk, rock en salsa.

Boschstraat 174

SoundDog Breda

Bij SoundDog valt er van alles te beleven! Deze locatie beschikt over een groot podium waar je terecht kunt voor feestjes, workshops en presentaties. Zo'n podium is daarom ook de ideale plek voor livemuziek. Het poppodium organiseert iedere donderdavondavond een jamsessie en elke vrijdagavond kun je genieten van livemuziek van verschillende artiesten. Neem dus je instrument mee of kom gezellig langs voor een avondje vol muziek!

Oude Baan 8

Dit staat er komende tijd op het programma

Wat doe jij bij je volgende avondje uit?