Stap in de mysterieuze wereld van - het Holy Moly Theater

Wist je dat er binnen Holy Moly een oud theater met een bizarre geschiedenis schuilt? Elke vrijdag, zaterdag en zondag kun je een waanzinnige reis maken door dit merkwaardige theater tijdens de Holy Moly Trip! Kom jij erachter wat zich heeft afgespeeld op deze mysterieuze plek?

Ontdek de wonderbaarlijke wereld van het Holy Moly Theater

Het Holy Moly Theater was ooit een plek vol spektakel. Hier werden de meest abnormale acts en opwindende shows gegeven. Het theater was onder leiding van showman Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly een groot succes, maar welke prijs hebben ze hiervoor moeten betalen? Tijdens de Holy Moly Trip maak je een ontdekkingsreis terug in de tijd en dwaal je door 17 bijzondere ruimtes. Ontrafel jij wat zich hier heeft afgespeeld? 

Praktische informatie

Hoe spannend het verhaal hierboven ook klinkt, de Holy Moly Trip is geen spookhuis! De adviesleeftijd voor dit spektakel is vanaf 12 jaar, maar kinderen onder 12 jaar mogen ook meedoen onder begeleiding van hun ouders/verzorgers. Het wordt aangeraden om de Holy Moly Trip met maximaal 4 personen te doen. Zorg ervoor dat je kleren aan hebt waar je comfortabel in kunt bewegen. Heb je last van epilepsie, ben je zwanger of slecht ter been? Dan wordt de Holy Moly Trip afgeraden.

Combineer de Holy Moly Trip met een hapje en een drankje

Mocht je na de Holy Moly Trip honger hebben gekregen, dan ben je bij het restaurant van Holy Moly aan het juiste adres. Holy Moly is namelijk dé plek voor foodlovers! Er is voor ieder wat wils: van vega tot vis en vlees! Elk gerecht wordt met de grootste zorg geserveerd en is een waar genot voor het oog. Denk aan eetbare bloemen, vlinders en zelfs smaakvolle rook. Ideaal om een bijzondere avond mee af te sluiten!

Ervaar de Holy Moly Trip zelf

Word je al helemaal enthousiast van deze unieke beleving? Kom naar Holy Moly en ervaar de Holy Moly trip zelf! Elke vrijdag, zaterdag en zondag opent Holy Moly de deuren van deze bijzondere experience. Zorg wel dat je een kaartje van te voren hebt besteld!

Haal je tickets hier

Een avondje uit in Holy Moly

Er valt nog veel meer te beleven in Holy Moly! Kijk eens op onze Holy Moly pagina en laat je inspireren voor je volgende avondje uit.

Je vindt Holy Moly aan de Torenstraat 17 in Breda.

Ontdek Holy Moly

Een gezellig avondje uit in Breda