Holy Moly Breda

    In een wereld waar normaal zijn de norm is geworden, is er meer behoefte aan iets nieuws, iets bijzonders. Met deze gedachte is Holy Moly geboren. Holy Moly is een unieke hotspot aan de voet van de Grote Kerk in Breda. Een plek waar alles kan en mag. Vanaf het moment dat je binnenstapt, worden al je zintuigen geprikkeld. Een ware beleving en echte must do and see voor bezoekers én bewoners die je nooit zal vergeten!

    Foodlovers kunnen hun geluk op in het Holy Moly Restaurant. Heb je zin om te lachen? Dan kan je op verschillende momenten in de week genieten bij de Comedy Club. Wil je een unieke experience beleven met vrienden en familie? Dan is het gloednieuwe Holy Moly Trip iets voor jou. Of dans je liever tot de late uurtjes door bij Holy Moly Club?

    Restaurant

    Bij Holy Moly kun je genieten van een niet alledaagse eetervaring. Het restaurant biedt een scala aan verschillende smaken en internationale gerechten die de grens van fine dining bereiken. De gerechten zijn uniek samengesteld met verrassende combinaties, bijzondere presentatie en een vleugje magie. Je kunt ervoor kiezen om te dineren in het weelderige theater of in De Foyer, en zo zelf ervaren hoe buitengewoon een avond bij Holy Moly is. Voor foodlovers is Holy Moly de ultieme plek. Benieuwd naar onze ervaring? 

    Holy Moly Trip

    Bij Holy Moly in Breda kun je sinds kort niet alleen terecht om lekker te eten of de Comedy Club te bezoeken. Het is nu ook de hotspot voor een unieke beleving met vrienden en familie. Tijdens de Holy Moly Trip loop je door verborgen kamers en waan je je achter de schermen van het oude theater. Je ontrafelt de geheimen van directeur Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly. Ga op ontdekkingsreis door 17 merkwaardige ruimtes en laat je meeslepen in een experience waar drama, hartstocht en spanning samen komen. Lees meer over de unieke ervaring en ga op pad.

    Comedy Club

    Elke week verandert Holy Moly in een Comedy Club waar ze cabaretiers, stand-up comedians en andere gasten verwelkomen die slecht een doel hebben: jou keihard laten lachen. Tijdens deze avonden betreden zowel bekende als beginnende comedians het podium, dus het blijft altijd een verrassing wie je daar zult zien optreden. Soms zijn er speciale extra avonden zoals bijvoorbeeld voor internationals of open mic avonden of andere specials. Bekijk het programma van Holy Moly Comedy Club en ga voor een avondje lachen.

    Holy Moly Club

    Heb je zin om te dansen en wil je tot in de late uurtjes genieten van de beste dj’s en leukste muziek? Holy Moly verandert op donderdag tot en met zaterdag in de avond om tot een club waar verschillende genres aan bod komen. Bij Holy Moly is iedereen welkom en liefde kent geen grenzen. De dansvloer brengt een divers publiek samen en ze streven ernaar dat iedereen zich gelijk mag voelen. Het maakt niet uit wie je bent, zolang je maar komt om een geweldige tijd te hebben, want daar staat Holy Moly voor.

    Naast studentenavonden, vaste clubavonden met vette dj’s, organiseren ze ook feesten en dragshows onder de naam Cheesecake. Hier kan je het programma vinden.