Inspirerende werkplekken in Breda

    Je hoeft niet ver te zoeken om in contact te komen met mensen die dezelfde passie en hetzelfde vakgebied delen. Breda bruist van de inspirerende ontmoetings- en werkplekken. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Kijk dan eens naar deze waardevolle plekken. Wellicht bieden ze de sleutel tot jouw succes.

    Triple O Campus

    De Triple O Campus is hét creatieve centrum voor Bredase ondernemers. Achter de brandweerkazerne vind je een groene oase waar in acht gebouwen ruim tachtig bedrijven gevestigd zijn. Van audiovisuele media professionals en designers tot innovators van creatieve technologie. Het hart van de creatieve industrie van Breda vind je hier. Daarnaast is het mogelijk om werkplekken te huren en kun je genieten van een lekkere kop koffie in grand café VONK. Saskia, communitymanager van Triple O Campus, vertelt meer over deze inspirerende plek. 

    STEK

    Als Triple O het creatieve centrum van Breda is, dan is STEK dé creatieve broedplaats van de stad. Hier vestigen zich meer dan dertig innovatieve en duurzame ondernemers die met inspirerende en waardevolle, nieuwe ideeën de toekomst van de stad vormen. STEK biedt een podium voor makers. Denk bijvoorbeeld aan PlaSTiEK Breda, dat plastic hergebruikt voor allerlei nieuwe doeleinden en Brouwerij Frontaal, een gevestigde naam in de bierwereld die ooit begon in een kleine zeecontainer op STEK. Laat je inspireren door de ondernemers van de toekomst op de groene en circulaire werkplaats van Breda. Bonny, creatief kwartiermaker van STEK, weet hier alles over te vertellen. Nieuwsgierig?

    B'WISE

    Kijk ook eens naar B’WISE als je je eigen onderneming wil beginnen. Dit is namelijk dé ontmoetingsplek voor startende ondernemers. Hier kun je een aantal start-up programma’s volgen en ideeën en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers met als doel: jouw eigen start-up een enorme boost te geven! Met 76 werkplekken onderverdeeld in office units, fixed én flex desks belooft B’WISE een waar ecosysteem van startups te worden. Wij spraken Arthur Nijhuis, initiator en algemeen manager van B'WISE, en hij vertelde ons meer.

    076@WORK

    In Breda werken we graag met elkaar samen. We gunnen het elkaar. Als je het hebt over samenwerkingen dan ben je bij 076@WORK aan het juiste adres. Hier geldt geen hiërarchie, maar juist een open cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Dat laagdrempelige profiel zorgt ervoor dat het makkelijk is om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Maurice Vermeulen legt uit waarom dit dé inspirerende werkplek van Breda is.

    Nog meer ondernemen in Breda