Actief & Vermaak

Breda heeft alles voor een actieve, culturele of relaxte dag. Met je hele gezin, in je eentje of met je hele team. Het aanbod is ernorm. Een potje lasergamen of bowlen, bootje varen over de singels of naar de bioscoop met een grote bak popcorn? Wat jij wil. Het kan allemaal. Ga eropuit en laat je verrassen.

De stad ontdekken door routes

Ga op pad met deze routes, bezoek de toffe hotspots en ontdek de verschillende kanten van Breda. Of je nu van historische bezienswaardigheden, creatieve ambacht of verborgen gorene plekjes houdt. Via deze routes zie je het allemaal. Wil je de routes samenvoegen of combineren met de muurschilderingen van Blind Walls Gallery? Download dan de app voor Android of Iphone.

Activiteiten op het water

Vanaf het water ziet alles er anders uit. Een blik vanaf het water levert mooie en bijzondere stadsgezichten op. Breda geeft je de ruimte, ook op of aan het water! Wij zetten alle activiteiten die je kunt ondernemen voor je op een rij. 

Plekken van vermaak

Bowlen, lasergamen, karten of een unieke experience beleven? Er zijn genoeg leuke dingen die je kan doen in Breda. Ontdek het hier.

Leuke dingen om te doen met kids

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor het gehele gezin? Van jong tot oud is er van alles te beleven in Breda. Speciale speurtochten in musea, reptielenmuseu, natuurwandelingen of unieke experiences. Ontdek het in Breda.

Liever wat actiever?

Kun je wel wat inspiratie gebruiken om lekker buiten te gaan sporten? Lees dan onderstaande blogs

Uitjes en activiteiten voor grote groepen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Een familieweekend, vriendendag of bedrijfsuitje op de planning? Boek je uitje in Breda. Er is een groot aanbod van activiteiten voor grote groepen. 

Ontdek de stad te voet

Geen betere manier om een stad te leren kennen dan te voet. Daarom hebben we een paar leuke wandelingen door Breda voor je op een rijtje gezet. Vergeet niet af en toe naar boven te kijken, want Breda staat vol met de prachtigste gevels. Ga je liever op pad met een gids? Bekijk dan deze blog. 

Stap op de fiets en ontdek (de omgeving) van Breda

Ga op fietsavontuur in Breda met de leukste fietstours. Of je nu van recreatief fietsen, mountainbiken, gravel of wielrennen houdt. Grote of korte afstanden, met zo veel of zo min mogelijk stops. Er is veel mogelijk. 

De bucketlist voor buitengenieters

Ben je op zoek naar een leuke en actieve buitenactiviteit? Vink deze bucketlist af en ontdek de regio, groene parken en singels van breda

Nog meer leuke dingen om te doen in Breda