Halloween wordt steeds populairder in Nederland, ook in Breda. Er worden steeds meer evenementen georganiseerd en huizen en winkels worden volop versierd. Wil je weten wat er allemaal te doen is met Halloween in Breda? We zetten de leukste activiteiten voor je op een rij. 

Film & Fear Night bij BRACK

Met Halloween kun je bij BRACK een film zien waar je haren van overeind gaan staan. De horrofilm As Above, So Below gaat over een groep jonge ontdekkingsreizigers die de catacomben onder de straten van Parijs bezoekt. Hier liggen kilometers aan gangenstelsels met oude graven. Eenmaal beneden ontdekken ze het duistere geheim van deze ondergrondse begraafplaats. Durf jij het aan?

Zaterdag 29 oktober
20.30 - 22.30 uur bij BRACK

Alle informatie

Danza De Los Muertos

Trek je verkleedkleding en je schminkdoos van zolder, want je kunt all out gaan tijdens Danza De Los Muertos. Tijdens dit Halloween feest in Breepark worden de zielen op een spectaculaire wijze geëerd. Enge outfits, geweldige acts, fantastische line-up, shows met artiesten zoals La Fuente. 

Zaterdag 29 oktober
21.00 uur - 02.00 uur bij Breepark

Meer informatie

Halloween doolhof

Zin om te griezelen? Kom dan naar Sportpark! De buurtvereniging heeft een Halloween doolhof gemaakt. Gratis voor leden van de buurtvereniging, maar voor een kleine bijdrage kan iedereen griezelen in het doolhof! De familiesessie van is van 18:30 tot 20:30 uur. De horrorsessie van is van 21:00 tot 22:00 uur. 

Zaterdag 29 oktober

Meer informatie

Het grote kinderfeestje @ Holy Moly

Op donderdag 27 oktober kun je lekker griezelen bij Holy Moly in Breda! Voor dit Halloweenfeestje mag je je engste kostuum uit de kast halen. Durf jij ook te komen? 

Donderdag 27 oktober 
23.00 uur - 04.00 uur bij Holy Moly

Meer informatie

BRACK bier bingo

Met je ogen rollen namen we nooit zo letterlijk! Dit is de eerste Halloween editie van de Brack Bier Bingo. Onder het genot van lokale bieren speel je een ouderwets spelletje Bingo. Leuk! 

Vrijdag 28 oktober 
20.00 uur bij BRACK

Alle informatie

Club 27 Halloween

Dit jaar heeft Magere Hein de mythische Phoenix vervloekt en zullen de poorten van de hel open slaan. Vanuit de as van de feniks zullen de doden herrijzen voor een fameus Feest des Doods. Maar, niet zomaar een paar doden. De legendarische helden van Club 27 komen afmaken waar ze ooit aan begonnen zijn, waaronder Amy Winehouse, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Kurt Cobain.

Vrijdag 28 oktober
20.00 uur bij Poppodium Phoenix

Papi Chulo Halloween

Zin in een latin en caribbean fiesta? Na een heerlijke zomer is Papi Chulo terug bij CUE met een freaky Halloween special. Kom dansen op de lekkerste musica en geniet van fuego entertainment. Trek je mooiste (of engste) Halloween outfit aan en leef je uit. 

Vrijdag 28 oktober
22.00 uur bij CUE

Alle informatie

Sunday Brunch bij Big Belly

Zondag 30 oktober kun je genieten van het Sunday Brunch menu bij Big Belly. Met Halloween specials, zoals Bloody Pancakes Red Fruit, Pumpkin Pancakes, Crazy Cupcakes, Hot Pompoensoep. 

Zondag 30 oktober 
Vanaf 12.00 uur bij Big Belly

Halloween bij BAAI

Wanneer de avond valt op 29 oktober en de maan zich verstopt achter dikke lagen mist, vaart er een eenzame boot door de Singels van Breda. Maak je klaar voor een bloedstollende boottocht. Griezel na de boottocht nog door bij onze Halloween Party bij BAAI

Zaterdag 29 oktober 
Om 18.30 uur bij BAAI. Klik hier voor meer informatie.

Griezelen bij Kabonk

De hele week staan er griezelige activiteiten op de planning bij Kabonk, voor jong en oud! Op woensdag 26 oktober en vrijdag 28 oktober is er een schmink-opperspeelbaas die jouw speelbaasjes met schmink omtovert in kleine Halloween monstertjes!

Woensdag 26 oktober
Spooky Night (10 t/m17 jaar). Klik hier voor meer informatie. 

Vrijdag 28 oktober
Haunted Playground (18+). Klik hier voor meer informatie.

 

Ook leuk om te lezen