Fietsenwinkels in Breda

    Een fiets heeft onderhoud en vooral veel liefde nodig. Zo heb je er het langst plezier van! Lekke band of toe aan een nieuwe fiets? Geen nood. Er zijn genoeg fietsenwinkels in de buurt waar je terechtkunt voor een splinternieuwe fiets, maar ook voor een reparatie, onderdelen of bijbehorende fietsaccessoires. Op deze pagina vind je de vele fietsenwinkels in Breda.

    Fiets van Bas

    Bas is een groot voorstander van hergebruik van fietsen. Hij knapt ze op met uitsluitend onderdelen van gebruikte fietsen. Zoek je een fiets of wil je je fiets laten maken? Bij Bas ben je aan het goede, duurzame adres.
    Veilingkade 9A

    Schietecat Tweewielers

    Schietecat is een begrip in Breda. Ze bestaan al 60 jaar en hebben een groot assortiment ATB en racefietsen, maar ook vouwfietsen, vakantiefietsen, tandems, city bikes, hybride, schoolfietsen én kinderfietsen! 
    Korte Boschstraat 3

    Kamu

    Wist je dat je bij Kamu naast je fiets kunt laten repareren ook fietsen kunt kopen? Kamu is een shop vol met niche fietsmerken en accessoires. Het liefst stellen ze samen met jou een unieke custom bike samen, helemaal naar jouw wens. 
    Boschstraat 31

    Van Speijck Tweelwielers

    Midden in het centrum van Breda vind je Van Speijk. Een fietsenwinkel waar je terechtkunt voor allerlei merken voor jong en oud. Ook ben je hier aan het juiste adres voor scooters. 
    Karnemelkstraat 14

    Trek Bicycle Breda

    Gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van fietsen in de breedste zin van het woord. Van stadsfietsen en racefietsen tot gravelbikes en mountainbikes. Op zoek naar fietskleding, regenkleding, fietstassen, onderdelen of accessoires? Dan ben je bij Trek Bicycle aan het juiste adres. (Voorheen Louis van Dijk)
    Tuinzigtlaan 22

    Van Oosterhout Bikes

    Fietsfanaten kunnen terecht bij Van Oosterhout Bikes & Sports. Zij zijn specialist op het gebied van (elektrische) fietsen, sportfietsen en mountainbikes. Ook kun je hier fietskleding- en accessoires kopen. 
    Oosterhoutseweg 129A Teteringen

    Fiets&Zo Fietsspeciaalzaak

    Hier weten ze wel van fietsen! Zo hebben ze bij Fiets&Zo al 12.019 fietsen verkocht, 22.974 banden opgepompt en 65.538 fietsen gerepareerd. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten fietsen: van e-bikes tot mountainbikes, gravelbikes en stadsfietsen. Ben je niet in de gelegenheid om je fiets langs te brengen? Geen probleem. Fiets&Zo heeft een speciale brengservice. Handig! 
    Ginnekenweg 9

    Juizz Breda

    Op zoek naar een elektrische fiets? Dan ben je bij JUIZZ aan het juiste adres. Zoek hier jouw nieuwe elektrische bakfiets, e-bike, speed pedelec of elektrische vouwfiets. Je hebt hier alle tijd om je nieuwe fiets uitgebreid te testen. 
    Ginnekenweg 17

    De Baronie Tweewielers

    Met een compleet assortiment aan fietsen, elektrische fietsen, fijne fietsaccessoires en met een team van onderhoudsmonteurs zijn ze hier van alle markten thuis! Op zoek naar een tweedehands fiets in goede conditie voor een fijn prijsje? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. 
    Generaal Maczekstraat 10
    Moerwijk 24
    Heksenwaag 51

    De Klein Fietsen

    De bekendste winkel voor tweedehands fietsen in Breda. Met een ruim aanbod van stadsfietsen tot racefietsen, voor ieder wat wils! Is je fiets kapot? Ook dan kun je bij De Klein je fiets laten fixen. 
    Markendaalseweg 38

    Fietsen Peter van den Broek

    Misschien haal je er wel eens een pakketje op, maar deze fietsenwinkel bestaat al sinds 1934. Je kunt hier terecht voor stadsfietsen, recreatieve fietsen,  moederfietsen, elektrisch ondersteunde fietsen/E-bike, sport-hybride fietsen en transportfietsen. Zowel nieuw als tweedehands!
    Tilburgseweg 1

    Swapfiets

    Swapfietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wil je een fiets kopen of huren in Breda? Kies in plaats daarvan voor een Swapfiets membership. In de winkel kun je kiezen uit stadsfietsen of elektrische fietsen. Is je fiets kapot? Swapfiets zorgt ervoor dat ze 'm binnen 48 uur komen maken. Zo spring jij weer vlot op een werkende fiets. 
    Tolbrugstraat 18

    BusyBee Bike

    BusyBee Bike Products is een distributeur van een mooie en unieke fietsaccessoires. Zowel voor degenen die op de e-bike naar het werk fietst als voor de wielrenner of mountainbiker. Producten die het fietsen makkelijker, sneller en fijner maken! Twee rasechte Bredanaars met een passie voor fietsen staan aan het roer (beter gezegd: aan het stuur).

    Ci Cicli

    De racefiets kent een ongekende populariteit in Nederland fietsland. Midden in het hart van het wieler-Mekka, in Breda, vind je Ci CiCli, een onderneming geboren uit passie voor (het) racefietsen. CiCiCli heeft een ruim en wisselend aanbod van jong gebruikte A-merk,- en nieuw overjarige racefietsen. 
    Mastbosstraat 105

    Roberto Fietsen aan de Mark

    Dé fietsenwinkel en fietsenmaker van Ulvenhout. Voor reparatie's, nieuwe en gebruikte fietsen, accessoires, kinderfietsen, regenkleding etc. 
    Dorpstraat 47c, Ulvenhout

    Fons Bikes

    Fons bouwt fietsen met het oog op de vrouwelijke renner. Extra leuk: je hebt de mogelijkheid om je fiets te personaliseren, zodat je een optimale fietsbeleving hebt. De showroom van Fons is in Breda, waar je een afspraak kunt maken voor een bikefitting voor jouw race- of gravelbike. 
    Schapendreef 7

    Ook leuk in Breda