Fietsverhuur

Wil je een fiets huren in Breda om een stadstour te maken of juist het groene buitengebied te verkennen? Of wil je fietsen huren voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest? Uitstekend idee! In Breda zijn tal van mooie fietsroutes te vinden.

Bij het station
Op het station Breda- Prinsenbeek en in de fietsenstallingen bij het Centraal Station aan de Belcrumzijde en Centrumzijde kun je een (elektrische) OV-fiets huren. Zo reis je flexibel van deur tot deur! Alle informatie over het huren van een OV-fiets vind je op de website of in de NS-app. Wist je dat je met één (gratis) abonnement 2 fietsen kunt huren? Je hebt alleen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. 

Bij de fietsenstallingen
Naast de fietsenstallingen op het station kun je in Breda ook een 'normale' fiets of bakfiets huren bij de fietsenstalling Concordiastraat. Een elektrische bakfiets kun je huren bij de fietsenstalling Oude Vest en Nieuwstraat. Je hebt een geldig legitimatiebewijs nodig om hier een fiets te kunnen huren en je dient borg te betalen. 

Bij hotels 
Ben je gast bij een hotel in Breda? In het hotel kun je vaak een fiets huren. Vraag naar de mogelijkheden. 

Bij fietswinkels en fietsverhuurbedrijven
Ook bij verschillende fietsenwinkels en verhuurbedrijven in Breda kan je een fiets huren. 

2RIDE is dé organisatie in Breda waar je keuze hebt uit een ruim assortiment aan tweewielers variërend van recreatieve modellen zoals stadsfietsen, steps, e-bikes en tandems tot meer sportievere modellen zoals mountainbikes, veldrijfietsen, gravelbikes en racefietsen. Zelfs vakantiefietsen met tassen horen tegenwoordig tot het assortiment. 

Bij winkel de Klein Fietsen in het centrum huur je ook snel een fiets. Ben je meer op zoek naar een toffe urban fatbike? Kijk dan eens bij Urban Junkies. 

De locaties waar je een fiets kan huren in Breda