Ontdek het - komende festivalseizoen

Het festivalseizoen is weer begonnen! Komende maanden barst het in Breda weer van allerlei verschillende evenementen. Van de lekkerste bierfestivals tot de vetste muziekevents, er valt voor iedereen wat te beleven. Wij zetten een aantal festivals voor je op een rij die je zéker niet mag missen! Veel plezier!

Pier15 POW Bierfestival - 24 juni

Het Bierhuis en Pier15 delen een passie en dat is bier! Zaterdag 24 juni organiseren ze de 2e editie van POW Bierfestival. Op deze dag kan je de beste brouwers uit binnen- en buitenland vinden op het Haveneiland in Breda. En het blijft niet bij alleen bier drinken, want op POW kan je ook een uitgebreid cultuur en muziekprogramma verwachten.

Meer info

Ploegendienst Festival – 1 & 2 juli

Hét toonaangevende house- en technofestival van Breda keert weer terug naar de Galderse Meren. Dit jaar gaat het terrein volledig op de schop en komt het festival met een gloednieuwe indeling op deze legendarische plek. Verwacht creatieve decors en een internationale line-up waar je U tegen zegt!

Lees meer

Breda Live – 7 & 8 juli

Heb je zin in wat ouderwetse gezelligheid? Kom dan naar Breda Live! Het evenement met artiesten van eigen bodem zoals o.a. Suzan & Freek, Hardwell, Maan en Anouk. Met Guido Weijers als presentator belooft dit een keigezellig festival te worden voor jong en oud!

Meer info

Brand Parkies - 11 juli

Wat zou een zomer in Breda zijn zonder Brand Parkies?! Ook dit jaar komt het geliefde muziekfestival weer terug naar Stadspark Valkenberg. Geniet vanaf 11 juli zes weken lang iedere dinsdag van livemuziek, toffe dj sets en heerlijk eten terwijl je rustig in de avondzon chillt op je kleedje.

Lees meer

Breda Drijft - 16 juli

Zonnebril op, drankje in de hand en drijvend op een krokodil, flamingo of comfortable opblaasboot terwijl je geniet van heerlijke tunes. Dat is Breda Drijft, het meest zomerse evenement in de Haven van Breda!

Lees meer

Trailerfest - 12 augustus

Vaak is de camping van een festival veel gezelliger dan het festivalterrein zelf. En dát is precies waar Trailerfest om gaat. Zwerf van caravan naar caravan of van podium naar podium; zo'n festival heb je nog nooit eerder meegemaakt!

Ontdek het hier

Duikboot Festival - 26 augustus

Sluit knallend de zomer af tijdens het Duikboot Festival! Met vijf muziek area's, een creatief programma en het kabbelende water van de Asterdplas is er niets lekkerder dan jouw zomer hier af te sluiten. Voor ieder wat wils op één heerlijk festivalterrein.

Lees meer

Tranen van Van Cooth - 26 augustus

Heb je zin om lekker mee te zingen? Kom dan naar Tranen van Van Cooth! Geniet van verschillende Nederlandstalige artiesten en koren met een biertje in de hand. Ouderwetse gezelligheid dus!

Meer info

Brewda - 2 september

Bierliefhebbers opgelet! Bij Brewda geniet van je de bijzondere speciaalbieren van de meest uiteenlopende brouwerijen. Om je goed op weg te helpen krijg je bij aankoop van een ticket een proefglas en twee muntjes. Cheers!

Lees meer

Hartje Ginneken - 9 september

Op 9 september vindt op het Schoolakkerplein de zesde editie van Hartje Ginneken plaats. Na een enorm succesvol jubileum keert het gezelligste buurtfeest van het Ginneken terug.

Verwacht een feest vol muziek, optredens en gezelligheid! 

Lees meer

Dream Village - 9 september

Dream Village is de ideale manier om het outdoor festivalseizoen af te sluiten! Hier kun je genieten van optredens van de grootste artiesten op meerdere podia.

Ontdek het hier

Breda Barst - 15 & 16 september

Breda Barst is hét popfestival voor iedereen. Ieder jaar in het derde weekend van september organiseert Breda Barst in het Valkenberg Park een weekend vol muziek en gezelligheid. Verwacht grote Nederlandse artiesten, opkomend talent, lekker eten, leuke activiteiten en een ontspannen sfeer. Op Breda Barst kom je alle stijlen muziek tegen van pop en rock tot metal en van punk en elektro tot hiphop en dance.

Lees meer

Festivals bij BRACK – Verschillende data

Mocht je niet genoeg krijgen van (speciaal)bier, dan ben je komend festivalseizoen bij BRACK zeker op het juiste adres. Na een winterstop pakt deze ongedwongen plek groots uit met een vernieuwd terras, een hoop nieuwe biertjes en een heleboel festivals! Deze festivals zijn zo ingericht dat ze gedurende het seizoen alle smaken aftikken: zoet, bitter, zuur, zout en umami. Lees er meer over in onze blog.

Ontdek alle evenementen van BRACK

Deze pagina wordt gedurende het festivalseizoen aangevuld.

Dit zijn de festivals van de komende weken