Ben jij aan de beurt om het jaarlijkse familie-uitje te organiseren? Schroom dan niet en kies voor Breda! Er is hier genoeg te doen. We zetten de leukste tips voor jou en je familie op een rijtje.

Escape Rooms

Houden jullie van een uitdaging? En wil je wel eens weten wie van de familie het meest stressbestendig is? Dan is een Escape Room iets voor jullie. In Breda heb je volop keuze. Worden jullie de nieuwe reeks kampioenen van de escapes?

Bekijk hier alle Escape Rooms

Bowlen in Breda

Wat is er nou leuker dan samen bowlen? Bij Bowling – en Partycentrum Breda speel je samen met je familie een competitief potje bowlen. En je geniet er met een hapje en een drankje van de bar.
Of kom naar Vier Hoog waar je ook terecht kunt om te lasergamen of voor een Escape Room. Come and see it for yourself!

Sportief dagje bij Lot66

Heb jij snelheidsduivels in de familie? Die kunnen zich heerlijk uitleven op de kartbaan van Lot66. Maar dat niet alleen. Je kunt hier ook kiezen voor onder meer lasergamen, een Escape Room, bowling, een VR Lounge en E-scooters.

Bonbons maken

Houden jullie van lekker samen kokkerellen? Ga dan met elkaar bonbons maken bij Olala Chocola. Je krijgt uitleg over het hele productieproces en na afloop mogen de bonbons mee naar huis. Lekker nagenieten. 

Organisaties voor groepsuitjes

Er zijn in Breda diverse aanbieders van groepsuitjes waar je ook je kant en klare familie-uitje kunt reserveren. Van City-games en pubquizzen tot Wie is de Mol en nog veel meer. Kijk daarom ook eens op de sites van Beleef Breda, Groepsuitjes Breda, Ride Along Activities en DagjeUitBreda.nl 

 

Speurtochten voor jong en oud

Samen puzzelen en onderweg wat van de stad zien. Een prima combinatie voor je uitstapje. En de groten helpen de kleintjes, dus iedereen kan meedoen. Wij maakten een overzicht van de leukste speurtochten in Breda. 

Bekijk hier de speurtochten.

ONSTAGE

Met beroemde 'zonen' als Tiësto en Hardwell, mag Breda zich best dé DJ hoofdstad van de wereld noemen. Willen jullie ook weleens weten hoe het er in de wereld van een beroemde DJ uitziet? Bij ONSTAGE gaan jullie dat beleven. 

In een uur tijd doorloop je zeven interactieve ruimtes. Van een backstage bar tot fotostudio, gouden kleedkamer en natuurlijk de main stage, waar je je eigen track maakt. Telkens word je verrast. Hier komt de artiest in jullie naar boven! Je gaat naar huis overladen met unieke foto’s voor je tijdlijn en een eigen aftermovie. Voor- en na het bezoek kun je genieten van hapjes en drankjes in de borrelbar. 
Ginnekenstraat 88A

Steppen

Zin om met het gezin een activiteit te ondernemen en wat van de Parel van het Zuiden te zien? Huur dan een step voor maar € 9,00 p.p. Zo ben je 2 uurtjes zoet en kan je lekker met elkaar genieten van Breda. Mocht je nou dorst krijgen? Stop dan bij een van de vele terrassen die Breda te bieden heeft. Kun jij jezelf de stepkoning/koningin noemen aan het einde van de rit?

PLAYGRND

PLAYGRND is een walhalla voor iedereen die van spelletjes houdt. Houd een familiecompetitie jeu de boules, jenga, sjoelen, ping pong of een van de vele andere spellen die je hier kunt spelen. Na afloop trek in wat lekkers? Geen probleem. Je kunt hier terecht voor borrels met bitterballen, maar ook een complete barbecue.

Uit eten

Wat is er gezelliger dan met de hele familie aan tafel? Mogelijkheden te over in Breda. Schuiven de kleintjes ook mee aan? Bekijk dan onze pagina met restaurants die ook voor kinderen leuk zijn om mee naar toe gaan. 

Bekijk de kindvriendelijke restaurants 

Nog meer tips!