Ontrafel het - mysterie

Onder tijdsdruk probeer je samen met je team raadsels op te lossen, puzzels te maken en cijfersloten te kraken. Het uiteindelijke doel van een escape room? Ontsnappen natuurlijk! Samenwerken is de sleutel tot succes. Ben je op zoek naar een leuk uitje met het gezin, familie, vrienden of collega's en hou je wel van een beetje spanning en avontuur? Dan is een escape room echt iets voor jou. Dit zijn alle escape rooms in Breda op een rij. 

Escape Room 076

Of je nu met 2 personen bent of met een grote groep van 30, je kunt terecht bij Escape Room 076. Perfect als je met collega's, vrienden of familie gaat! Je kunt kiezen uit de Postkamer, Vaudeville of Camera 4. Uniek aan deze escape room is dat je in twee dezelfde escape rooms tegen elkaar kunt strijden. Wie komt er het snelst uit? Ook leuk: bij Escape Room 076 kun je voor of na het spelen nog een drankje doen. De Postkamer is rolstoelvriendelijk. 

Karnemelkstraat 1

Escape room bij VierHoog

Je loopt een kamer in, de deur valt in het slot en je hebt 48 minuten om de sleutel te vinden en te ontsnappen. Lukt het jou om te ontsnappen uit BASE48 of TAKE48 van VierHoog? Achter elke escaperoom schuilt een ander verhaal en een andere speltactiek. Als je de ene kamer kent, zegt dat niets over je slagingskansen in de volgende.​ Je kunt de escape rooms spelen vanaf 4 personen. Ben je nog niet uitgespeeld? Je kunt bij VierHoog ook lasergamen en bowlen! Compleet uitje van maken? Dan kun je het ook nog combineren met borrelen of tafelgrillen. Hier ben je de hele avond zoet. 

Bavelseparklaan 12

Borgesius Mysterie

In het souterrain van het Borgesius College, een oude middelbare school met een geheimzinnige geschiedenis, zit een escape room: Immersive Escapes Breda! De escape room duurt 90 minuten en kun je spelen met 4 tot 8 personen. Deze escape room onderscheidt zich van de anderen omdat hij groter en langer is én door een meeslepende verhaallijn. Een echte experience dus!

Druivenstraat 25

 

Escaping Breda

Probeer bij Escaping Breda te ontsnappen uit de spannende escape room Let’s Rob The Bank. Deze kamer is geschikt voor volwassenen én kinderen. Ontsnap je liever uit een escape room met een hoger spannings- en spelniveau? Kies dan voor Patient X. Op deze locatie in Breda vind je ook een boardgame café. Combineer je ontsnapping met een drankje, hapje en alle gratis boardgames! 

Boschstraat 114

This is Escape

Of je nu met 2 personen of een groep van 38 bent, je kunt terecht bij This is Escape! Handig als je een bedrijfsuitje of familie-uitje moet organiseren bijvoorbeeld. De escape rooms duren maximaal 60 minuten, maar als je goed speelt, kan het spel korter duren. Bij deze locatie kun je 4 escape rooms spelen: Alice escape out of Wonderland, Het museum, Magic & Mystery en De vikingkamer. 

Weidehek 8

Virtual Reality Escape Room

Ontsnap uit een piramide of ontmantel een raket. Maar dan allemaal in virtual reality! Het bijzondere aan deze escapes is dat je bij iedere escape room in een andere (virtuele) wereld terecht komt, die als levensecht kan worden ervaren. Zo ga je bijvoorbeeld op ontdekkingsreis naar een oude verlaten Egyptische piramide, of probeer je te overleven op een tropisch onbewoond eiland. Durf jij deze uitdaging aan?

Foto Van De Mens Die Vr Doos Gebruikt