Brunchplekken in Breda

  • Koffie
  • Ontbijt
Brunchen, daar houden we in Breda maar al te graag van! Ben jij opzoek naar een leuke hotspot waar je lekker kunt genieten van een heerlijke brunch onder het genot van een kopje koffie of een lekker sapje? Dan zit je bij de volgende adresjes helemaal goed!

Teds

Bij Teds kun je de hele dag terecht voor de lekkerste brunchgerechten. Gelegen in de vernieuwde Chassékazerne binnen de prachtige tuinen van Breda Bontanique. Wil je genieten van wafels en cocktails in de ochtend of van sandwiches en salades in de middag? Bij Teds serveren ze het volledige menu de hele dag door, iedere dag. Dus genoeg tijd om van deze heerlijke brunchgerechten te genieten!

Parade 12

Koffie bij Teun

Koffie bij Teun is een plek waar mensen met liefde voor goede koffie en lunchgerechten elkaar treffen. Gelegen in het winkelcentrum de Barones maakt het de perfecte plek voor een korte koffiepauze tijdens het winkelen of een heerlijke uitgebreide lunch. De koffiebonen onderscheiden zich door de bijzondere smaken en aroma’s waardoor iedereen gegarandeerd een lekker kopje koffie krijgt. Verder kun je hier de hele dag genieten van lekkere huisgemaakte gebakjes, gezonde ontbijtjes en supersized tosti’s.

Barones 17

Sip First

Midden in hartje centrum van Breda ligt Sip First. Een plek waar ze bekend staan om het creëren van unieke gerechten met oog voor frisse en nieuwe smaakcombinaties. Je kunt hier genieten van speciale koffies en betoverende theesoorten van over de hele wereld. Op het menu zijn veel gevarieerde gerechten te vinden. Geniet van breakfast bowls, pancakes of heerlijke bites tijdens een borrel. Voor ieder wat wils!

Sint Janstraat 24

Peach

Als je geniet van vers gemaakte gezonde brunchmaaltijden en sapjes die boordevol vitamines zitten dan ben jij bij Peach aan het goede adres. Deze nieuwe plek is de perfecte hotspot voor een heerlijke brunch tijdens je dagje weg, shopmiddag of werkpauze. Ze hebben verschillende bagels, smoothiebowls en burrito’s op het menu staan. Maar ook voor een lekker gebakje of High tea kun je bij Peach terecht.


Willemstraat 18

The Streetfood Club

The Streetfood Club, een unieke experience waar je niet alleen terecht kunt voor een diner maar ook voor een heerlijke brunch. Bij The Streetfood Club word je meegenomen in de Aziatische keuken en kun je genieten van verschillende pokebowls en sandwiches. Als je samen wil genieten van een lekker brunch kun je kiezen voor een Aziatische High tea of een Asian Streetfood Basket gevuld met allerlei kleine hapjes. Ook zijn er genoeg vegetarische en vegan opties te vinden en kan iedereen dus genieten van deze bijzondere ervaring. Waar wacht je nog op?

Van Coothplein 17b

Jack and Jacky's

De perfecte hotspot om je dag goed te beginnen met een gezonde brunch. Van sandwiches tot aan smoothiebowls, bij Jack & Jacky’s hebben ze het allemaal. Iedere dag wordt alles ter plekke bereid en kun je weer genieten van de lekkerste sapjes, smoothies en ijskoffies. Aanrader!

Boschstraat 11

Barista Cafe

Zin in een bakje koffie, smoothie of opzoek naar een lekkere kickstart van je dag. Barista Cafe Breda is de perfecte ontmoetingsplek om deze verwenmomentjes te creëren. Op het menu zijn diverse gebakjes, ontbijtjes, sandwiches en salades terug te vinden. Ook kun je hier terecht voor verschillende koffiespecials en heerlijke powerlattes. Zin in een High Tea? Dan zit je bij het Barista Cafe helemaal goed. Geniet samen van diverse hartige en zoete lekkernijen met een kopje thee.

Grote Markt 12