Lopen en fietsen langs de Blind Walls Gallery

  • Blind Walls Gallery
Blind Walls Gallery Breda is ons museum op straat. Een museum dat altijd open is want het merendeel van de bijna 150 muurschilderingen vind je gewoon op straat. Je kunt inschrijven voor een wandel- of fietstocht met een gids, maar ook op eigen houtje de streetart bekijken. Op deze pagina vind je enkele wandel- en fietsroutes om op eigen gelegenheid te doen.

Iedere schildering van Blind Walls Gallery is gebaseerd op een Bredaas verhaal dat past bij de locatie. De routes zijn een alternatieve manier om de stad te ontdekken. Bijzondere locaties, goede verhalen en mooie kunstwerken. Bij iedere muurschildering hangt een QR-code die je kunt scannen voor meer informatie over de kunstenaar en het kunstwerk.

Blind Walls Gallery X 076Fietst

27 muren – 23 kilometer
Stap op de fiets en ga op pad met de Blind Walls Gallery X 076Fietst route! Bekijk 27 muurschilderingen en ontdek al fietsend de verhalen van de historie van de stad. Je ziet delen van het centrum en Tuinzigt, maar je fietst ook naar Princenhage en richting het Liesbos.

Bekijk de route  

Voorjaarsroute

9 muren - 3 kilometer

Een fijne route voor een klein voorjaarsrondje. Wandel door het centrum over onder meer De Lange Stallen waar je een aantal muurschilderingen bij elkaar vindt.


Winterwandeling

12 muren - 3 kilometer

Waarom zou je binnen blijven in de winter? Blind Walls Gallery stelde een mooi wandelrondje door het centrum samen. 

Fietsroute Breda West

15 muren - 8 kilometer

Met deze fietsroute ontdek je de muurschilderingen in de wijken Tuinzigt en Princenhage. We verklappen alvast dat je hier echt een aantal tópstukken gaat tegenkomen!

Fietsen langs de muren van 2022

10 muren - 11 kilometer

Ieder jaar laat Blind Walls Gallery weer nieuwe muurschilderingen maken. Deze route leidt je langs de 'oogst' van 2022. 

Stel je eigen route samen

Wil je liever een eigen wandel- of fietsroute samenstellen? Bekijk dan het complete overzicht van alle muurschilderingen op de site van Blind Walls Gallery en ga aan de slag.