Blind Walls Gallery is het museum op straat in Breda. Het leuke van Blind Walls Gallery is dat bijna alle muurschilderingen buiten zijn en dus altijd te bezichtigen zijn, wanneer je maar wil. Op deze pagina vind je wandelroutes en fietsroutes die op eigen gelegenheid kunt doen.

Iedere schildering van Blind Walls Gallery is gebaseerd op een Bredaas verhaal dat past bij de locatie. De routes zijn een alternatieve manier om de stad te ontdekken; bijzondere locaties, goede verhalen en mooie kunstwerken. Bij iedere muurschildering hangt een QR-code die je kunt scannen voor meer informatie over de kunstenaar en het kunstwerk.

Blind Walls Gallery X 076Fietst

27 muren – 23 kilometer
Stap op de fiets en ga op pad met de Blind Walls Gallery X 076Fietst route! Bekijk 27 muurschilderingen en ontdek al fietsend de verhalen van de historie van de stad. Je ziet delen van het centrum en Tuinzigt, maar je fietst ook naar Princenhage en richting het Liesbos.

Bekijk de route  

Fietsen langs Blind Walls

28 muren – 12,5 kilometer
Spring op de fiets en ontdek Breda eens vanuit een ander oogpunt. Hou je wel van een flinke wandeling? Dan zou je deze route ook te voet kunnen doen! Zo kom je wel aan die stappen! Tijdens deze route kom je onder meer in de Belcrum, Tuinzigt, de Haagdijken en het centrum van Breda.

Bekijk de route

Stel zelf een route samen

Wil je liever zelf een route samenstellen? Dat kan! Via de plattegrond op de website van Blind Walls kun je kijken waar alle muurschilderingen zijn. Je kunt filteren op binnen- en buitenschilderingen en je kunt je favorieten opslaan. Zo maak je jouw gepersonaliseerde route langs de Blind Walls.

Maak een route

Met een gids langs de Blind Walls Gallery - bekijk de agenda