Breda Koop Lokaal

Breda koop lokaal

De Bredase ondernemers hebben je nog steeds keihard nodig. Dus laat je Bredase hart kloppen en blijf lokaal kopen. Haal het om de hoek, dichtbij. Lekkers en moois hoeft niet van ver te komen. 

Restaurants in Breda

Winkelen in Breda

Breda. - Wij doen dit samen.

Misschien wil of kun je er zelf nog niet op uit. Weet dan dat ook veel van onze lokale ondernemers een eigen webshop hebben. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zo koop je lokaal, vanuit thuis. 

Heb je zelf een bedrijf waarmee je in deze lijst wilt? Meld dan je gegevens bij marketing@bredamarketing.nl. In deze lijst nemen wij alleen Bredase bedrijven op, dus geen landelijke ketens. 

Bredase webshops

Ontdek de sfeergebieden

De horeca - is weer open!

Onze horeca-ondernemers hebben geweldig hun best gedaan om weer open te kunnen met voldoende ruimte voor ieders veiligheid. Dat is gelukt! Je bent weer welkom voor je borrel, lunch en diner. Daarbij geldt wel een aantal regels:

  • een bezoek aan een restaurant of café kan alleen op reservering. Dat kan bij voorbeeld via www.bredagaatopen.nl,
  • voor een terras hoef je niet te reserveren. Het spreekt voor zich dat het niet de bedoeling is dat je naast het terras gaat staan wachten tot er een tafel vrij komt.
  • je mag met twee personen aan één tafel als je niet uit hetzelfde huishouden komt. Voor gezinsleden geldt er geen maximum per tafel.
  • je volgt natuurlijk altijd de aanwijzingen op van het personeel

Wil je weten of jouw favoriete restaurant al open is, nog steeds aan afhalen of thuisbezorgen doet of aangepaste openingstijden heeft? Kijk dan op de eigen website of social media.

Uit en thuis tips