De leukste winkels

voor jou en je kinderen

De leukste winkels voor jou en je kinderen

Mama, mag ik even kijken bij het speelgoed?’ Tijdens een dag winkelen met kinderen, ontkom je er niet aan om ook kinderwinkels te bezoeken. Daarom verzamelden we een paar leuke shopadresjes voor jou en je kinderen.

Kloffies & Koffies

Kloffies & Koffies is een kids conceptstore voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Naast kinderkleding, speelgoed en verzorgingsartikelen is Kloffies & Koffies ook dé plek voor jonge ouders om koffie te drinken, te ontbijten of te lunchen, samen met de kinderen. De uitgebreide speelhoek en de kinderkapper maken het geheel compleet.

Koop je liever online bij Kloffies & Koffies? Dat kan, want deze nieuwe winkel heeft ook een eigen webshop. 

Nieuwe Ginnekenstraat 36

© DRIEQ

Kinderboekentuin

In deze sfeervolle en hippe winkel vind je honderden boeken voor kinderen van 0 tot en met 18 jaar. Ook vinden hier vaak verschillende activiteiten in het teken van boeken plaats en kan je er lekker tot rust komen in een van de leeshoeken.

Speelhuislaan 80

© DRIEQ

De Spellenwinkel

Ken je ze nog? De bordspellen van toen? Deze winkel is dé specialist op het gebied van alle bord- en kaartspellen, breinbrekers en puzzels. Ben je op zoek naar een (ouderwets) spelletje? Dan slaag je hier zonder twijfel.

Speelhuislaan 68b

© DRIEQ

Kinderwinkel Dot en Julot

Heb je een cadeautje voor een babyshower of verjaardag nodig? Of zijn er kinderen toe aan een nieuwe garderobe? Dan is Dot en Julot iets voor jou. Met een grote collectie aan kado’s en kinderkleding is hier genoeg voor iedereen.

Veemarktstraat 63