Hier haal je je paasbrunch of paasmenu

Hier haal je je paasbrunch of paasmenu in Breda

Smullen met - Pasen

Het is bijna Pasen! Helaas kunnen we nog niet genieten van een lekkere paasbrunch of een paasmenu bij een van de restaurants in ons Breda, maar gelukkig hebben veel restaurants voor genoeg lekkers gezorgd. Bij deze restaurants kun je je paasbrunch of paasmenu afhalen of laten bezorgen. Zo kun je thuis toch nog gezellig Pasen vieren. 

Hemels

Bij Hemels kun je genieten van een heerlijke paasbrunch! Zalm sashimi met avocado, kalfstartaar, zeebaars, lemon chicken en hemelse modder. Dat klinkt toch heerlijk? 
Prijs: € 29,- p.p. 
Meer informatie

Barlucca

Famiglia box
Bij Barlucca kun je een 'Famiglia box' bestellen. De inhoud? Brood met rozemarijnboter, gemarineerde olijven, gegrilde groenten met balsamico dressing, linzensalade, lasagne, lamstoof, gamba's, chocoladetaartjes en een lekkere fles wijn. Gegarandeerd een succesvol paasdiner! Prijs: €39,95 p.p. 

Paasbrunch 
Liever een paasbrunch? Dat kan ook! Geniet van onder meer een pastasalade met zalm, mini pizza's, gevulde eieren, olijven, gegrilde groenten, verschillende broodjes, zoete broodjes, flensjes, jus d'orange, prosecco. Prijs: €29,50 p.p.

Bestellen kan tot 2 april. Afhalen op 3, 4 of 5 april vanaf 11:00 tot 20:00. Meer informatie.

Zuyd

Geniet samen thuis van een voorjaarsmenu met Pasen van Zuyd. Serveer het menu als lunch of diner, op eerste of tweede paasdag. Het uitgebreide 4-gangen menu kunt je nog aanvullen met bijpassende wijnen, een oesterproeverij of een kaasassortiment. In het menu zit onder meer tonijn, gamba en venkel, iberico en bospeen en chocolade en passievrucht... 
Prijs: vanaf € 57,50 p.p.

Tot uiterlijk woensdag 31 maart 10:00 uur kun je bestellen. 
Meer informatie

 

Hotel Nassau

Overnachten
Toch iets bijzonders doen met Pasen dit jaar? Ga dan overnachten bij Hotel Nassau. Er is een speciale paasaanbieding! Overnachten in het hotel en de volgende ochtend genieten van een paasontbijt en een luxe 4-gangendiner op je hotelkamer! 

Brunch box
Toch niet overnachten? Je kunt bij Hotel Nassau ook jouw paasbrunch bestellen. In de box zit onder meer aspergesoep, belegde broodjes, croissants, huzarensalade, vitello tonato, fruitsalade. Dat klinkt heerlijk! 
Prijs: vanaf € 27,50 p.p. 

Bestellen kan tot vrijdag 2 april 12.00 uur.
Meer informatie

Broodtoren

Bij de Broodtoren kun je een paasbrunch bestellen! Een box vol met allerlei lekkernijen, zoals croissants, luxe broodjes, paasstol, huisgemaakte salades, aspergesoep, hartige taartjes, muffins, American pancakes en smoothies! 
Prijs: per 2 personen €49,- 

Meer informatie

Ruitersbosch

Bij Ruitersbosch kun je genieten van een Pasen Home Experience. Kies uit een 3-, 4-, of 5-gangenmenu! Maak het menu extra feestelijk met oesters of een kaasplankje. 
Prijs: vanaf € 35,-. 

Voor 1 april 20.00 uur bestellen. Afhalen op 2, 3, 4 of 5 april. 
Meer informatie

De Veestallen

Bij De Veestallen kun je ook genieten van een paasmenu! Een 5-gangen paasmenu welteverstaan. Asperges, ribeye, kalfswang en dessert van paaseitjes. Dat wordt smullen! Je kunt ook kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Je kunt het menu afhalen of laten thuisbezorgen. 
Prijs: € 45,- p.p. 

Meer informatie

Dennenlucht

Pasen vier je met lekker eten. Want van paaseieren zoeken, krijg je trek!
Bestel de Dennenlucht Paas High Tea box, de lekkerste hapjes compleet voor 2 personen.
Prijs: €35 voor twee personen.

Haal de box af op vrijdag 2 april, zaterdag 3 april, zondag 4 april en maandag 5 april tussen 11:00 uur en 15:00 uur.
Meer informatie

Barista Cafe

Geniet thuis van een uitgebreide paasbrunch met lekkere broodjes, een croissantje en diverse zoete lekkernijen. Wees er snel bij want vol=vol!
Prijs Paasbrunch: €16,50 p.p.
Prijs Paasbrunch kids: €10,- p.p.
Prijs Paasgebak €2,95 per stuk, 4 voor €10,-.

Meer informatie

 

Dames Pellens

Samen met Echt Brood verzorgt Dames Pellens jouw Paasontbijt met onder andere vers fruit en huisgerookte zalm! Je kunt ook kiezen voor extra drankjes. 
Prijs: €35 voor twee personen. Je kunt het menu laten bezorgen (voor €5 extra) of afhalen. 

Het menu is te bestellen voor 4 april tussen 09:00 en 11:00 uur. 
Meer informatie

Moeke Ginneken

Reden voor een (klein) feestje! Moeke verwent je graag met Pasen en pakt flink uit. Moeke's boordevolle paasbrunch bestaat onder andere uit een rijkgevulde aspergesoep, pasteitjes, pannenkoeken en ga zo maar door. Je kunt de brunch op 4 of 5 april ophalen. 
Prijs: €24,75 p.p.
Prijs kinderbrunch: €12 p.p.

Bestellen kan t/m 30 maart.
Meer informatie

Ja! Breda

Ja! Breda heeft een royale Paas box om thuis van te genieten. Ze verwennen jullie graag met een soepje van de chef, een hartig hapje, hartige muffins en nog veel meer!
Prijs: €22,50 p.p.
Prijs kinderen: €12,50 p.p.

Het menu is zaterdag 3 april, zondag 4 april of maandag 5 april af te halen. 
Meer informatie

 

Hotel Mastbosch

Overnachten
Hotel Mastbosch biedt een heerlijk verblijf aan om je toch te voorzien van een fijne Pasen. Als je tijdens het verblijf in de Paassfeer wil komen, kun je er een overheerlijk Paasmenu (€35,25 p.p.) of verrassingsontbijt (inclusief prosecco!) bij bestellen. Prijs: €21,50 p.p.

Paas Brunch Box voor thuis
Thuis genieten van de heerlijke gerechten? Bestel dan de Paas Brunch Box van Hotel Mastbosch / Heeren van Oranje. 
Prijs: €27,50 p.p. Let op: een brunchbox is verkrijgbaar per twee personen.

Meer informatie

PuiCk

Een tafel vol culinair plezier! Het paasmenu van PuiCk kun je eten als brunch, lunch of diner. Het menu bestaat uit verschillende kleine gerechtjes en het enige wat jij nog hoeft te doen, is de tafel dekken! Uiteraard is ook bij dit menu het heerlijke Libenees platbrood inbegrepen!
Prijs: €70 voor twee personen.

Bestellen kan tot 1 april (op=op). Het menu is te bestellen voor 2 t/m 5 april. 
Meer informatie

De Jongens van Zand & Klei

De lente is begonnen...de natuur geeft opnieuw de mooiste producten om mee te werken. De Jongens van Zand & Klei hebben er zin in en hebben een 3-gangen menu bedacht voor pasen. Asperges, aardbeien, lam, advocaat…een menu met zoveel liefde gekookt dat je zegt: PAAS-ME-NU! Het paasmenu is al zover voorbereid dat de gerechten alleen nog maar hoeven te worden opgewarmd en/of moeten worden opgemaakt. 
Prijs: €40 p.p.

Bestellen kan tot en met dinsdagavond 30 maart 22:00. Afhalen kan op zondag 4 april. 
Meer informatie

 

Patisserie Nettur

Patisserie Nettur heeft een heerlijke Paas High Tea samengesteld! Heerlijk genieten van hartige en zoete hapjes, vers bereid. De high tea bestaat onder andere uit soep, quiche, gebakjes en ga zo maar door.
Prijs: €22,95 p.p. (aan huis bezorgd!)

Meer informatie

Het Houtse Meer

Een heerlijke paasbrunch voor thuis! Met afwisselende gerechten, zoals plaatbrood met asperges (het aspergeseizoen is begonnen!) en gerookte forel. Uiteraard is er ook een vegetarische- en kidsbrunch. 

Bestellen kan tot en met woensdag 31 maart. Op 1e en 2e Paasdag kun je de brunch afhalen. 
Meer informatie. 

Restaurants om af te halen

Restaurants die thuisbezorgen

Lente in Breda