Pizzeria Terroni

Waar Breda

De bijzonder lekkere bodems van de pizza's worden gemaakt van puur biologisch meel uit Piemonte, Italië. Het deeg is een heel erg gevoelig product, alles moet perfect zijn. Bij Terroni rust en rijst het deeg 72 uur lang. Dit zorgt voor een opvallend luchtige en licht verteerbare bodem. De pizza’s worden geknipt met de schaar en vervolgens opgewarmd in de oven. Hierdoor wordt de bodem lekker krokant. De bodem is dus extreem luchtig maar door de krokante onderlaag krijg die een heerlijke bite!

Openingstijden

  • elke maandaggesloten
  • elke dinsdag11.00 - 19.00 uur
  • elke woensdag11.00 - 19.00 uur
  • elke donderdag11.00 - 21.00 uur
  • elke vrijdag11.00 - 23.00 uur
  • elke zaterdag11.00 - 23.00 uur
  • elke zondag13.00 - 19.00 uur

Locatie