Zuyd

Waar Breda

Chef-kok Stefan Dirkx verwerkt samen met zijn keukenbrigade dagverse ingrediënten tot creatieve en verfijnde gerechten. Dirkx heeft zijn ruime ervaring opgedaan bij diverse (sterren)zaken door het land. Zijn stijl van koken is in de basis Frans met wereldse invloeden.

Op de lunchkaart van het restaurant staan salades, brood– en à la carte gerechten en een lunchmenu. In de avond serveert het restaurant à la carte gerechten, een verrassingsmenu en de Proeverij Zuyd. 

Elke vier weken heeft Zuyd een nieuw verrassingsmenu. Bij dit 3- tot 6-gangenmenu word je verrast met culinaire creaties van de chef. Van de amuse tot de friandises bij de koffie; alles is huisgemaakt en wordt bijzonder gepresenteerd.

Openingstijden

  • elke maandaggesloten
  • elke dinsdag18.15 - 21.00 uur
  • elke woensdag12.15 - 14.30 uur
    18.15 - 21.00 uur
  • elke donderdag12.15 - 14.30 uur
    18.15 - 21.00 uur
  • elke vrijdag12.15 - 14.30 uur
    18.15 - 21.00 uur
  • elke zaterdag12.15 - 14.30 uur
    18.15 - 21.00 uur
  • elke zondaggesloten

Neem alvast een kijkje

Locatie