Wolfslaar

Waar Breda

Het restaurant staat bekend om het gebruik van regionale producten, waarbij chef-kok Maarten Camps streeft naar perfectie. De sommeliers maken het geheel compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit de historische wijnkelder.

De wijnkaart biedt een keur aan wijnen uit alle windstreken. De Meesterkok kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio. Zijn kookstijl is eerlijk en smaakvol.

Naast het prachtige koetshuis is er ook nog het imposante en modern ingerichte landhuis dat de sfeer van vroeger ademt. De mooie salons zijn veelzijdig inzetbaar; voor een zakelijk evenement en receptie tot een workshop of bedrijfsuitje. Het landhuis staat daarnaast bekend als een bijzondere en unieke trouwlocatie.

Openingstijden

  • elke maandag12.00 - 14.00 uur
    18.00 - 22.00 uur
  • elke dinsdag12.00 - 14.00 uur
    18.00 - 22.00 uur
  • elke woensdag12.00 - 14.00 uur
    18.00 - 22.00 uur
  • elke donderdag12.00 - 14.00 uur
    18.00 - 22.00 uur
  • elke vrijdag12.00 - 14.00 uur
    18.00 - 22.00 uur
  • elke zaterdag18.00 - 22.00 uur
  • elke zondaggesloten

Locatie