De lekkerste Bredase restaurants voor een thuisdiner

De lekkerste Bredase restaurants voor een thuisdiner

Een thuisdiner door - en voor Breda

Voor de fijnproevers in Breda: weet jij al wat je gaat eten tijdens de feestdagen? We hebben dit jaar al veel moeten missen en ook de decemberperiode ziet er net anders uit dan normaal. Gelukkig zijn er genoeg originele alternatieven voor een onvergetelijke, feestelijke maand!

Ondernemers hebben het zwaar. Toch zorgt het bij velen ook voor extra creativiteit! Veel restaurants bieden nu de mogelijkheid om een heerlijk diner of een lekkere lunch te laten bezorgen of zelf af te halen. Een ideale oplossing om het jaar goed af te sluiten en jezelf of iemand anders te trakteren tijdens de feestdagen. Tegelijkertijd steun je de Bredase horeca in deze moeilijke periode.

Wij tippen een aantal leuke restaurants met heerlijke gerechten voor thuis. Smakelijk!

© Pasta Kantine

De Italiaanse keuken van De Pasta Kantine

Verwen jezelf met de beste gerechten van De Pasta Kantine. De chef heeft maaltijden uitgekozen die uitermate geschikt zijn om thuis nog even in de oven op te warmen. Zoals ze zelf zeggen: “Pasta wacht nooit op haar gasten, het zijn de gasten die op de pasta wachten!”

Veemarktstraat 72

© 't Hart van Breda

Dé nacho’s van ’t Hart van Breda

Wie kent ze niet? De welbekende, overheerlijke nacho’s van ’t Hart van Breda. Bijna iedere bewoner en bezoeker van Breda heeft ze wel eens geproefd. Vanaf nu is het mogelijk om een do-it-yourself box te bestellen om de nacho’s zelf te maken, hoe leuk is dat!

Grote Markt 4 – 6

Wereldkeukens in de Foodhall

Kun je niet kiezen? De Foodhall Breda biedt gevarieerde gerechten aan van acht verschillende keukens en windstreken. Ga jij voor Fat Italian, Fooks, Viet mi of voor The Loaded Foodbar? Zoals de ondernemers zelf zeggen: “Proef het leven met al je zintuigen.”

Reigerstraat 24

© Bobbi's Bar

Bobbi’s Bar komt naar je toe

Een tafel bomvol toppers van de splinternieuwe kaart: Bobbi’s Bar komt naar je toe. Alle hapjes zijn om lekker samen te delen. Vooral in deze tijd is dat misschien wel extra belangrijk. Bobbi’s Bar zorgt ook nog eens voor extra beleving: boek één van de sterrenchefs voor bij jou thuis!

Gasthuyspoort 1

PuiCke gerechtjes

Een keer toe aan iets nieuws? PuiCk geeft je de mogelijkheid om zeven losse smaken/gerechten te bestellen: het sharing tasting-menu! Heerlijk om met zijn tweetjes te bestellen en te genieten van deze PuiCKe gerechtjes!

Veemarktstraat 56

© De Jongens van zand en klei

Dare to be different met Zand & Klei

Let’s make the potato great again! Probeer de bekende zoete aardappel wedges van Zand & Klei. Anders dan andere ‘friet’, elk partje met zorg en liefde bereid. Voor de echte aardappel liefhebbers in Breda, bezorgen De Jongens van Zand & Klei nu hun ‘wedges’ in allerlei soorten! Maak de aardappel af met verschillende toppings: ga jij voor zwarte knoflook mayonaise of voor een spicy dip van yoghurt met granaatappel?

Veemarktstraat 76

Dennenlucht in jouw eigen keuken

Ook aan de kleintjes wordt gedacht in deze periode. Dennenlucht is een kindvriendelijk restaurant waar je normaal gesproken van de lekkerste pannenkoeken kunt genieten. Nu dat even niet kan, brengen zij een stukje Dennenlucht naar jouw eigen keuken. Met de verspakketten inclusief hun eigen geheime pannenkoekenbeslag, maak jij je kinderen helemaal blij!

Heistraat 15