Borrelen doe je bij deze 6 hotspots in Breda

Borrelen doe je bij deze 6 hotspots in Breda

Vrijdagmiddagborrel of een avondje bijkletsen met vrienden? Bourgondisch Breda staat bekend om z'n gezellige kroegen. Of je nu graag een wijntje, een frisse G&T of een ijskoud biertje drinkt: deze kroegen zijn dé hotspots van dit moment.

Petit Bardot

Oui oui, Petit Bardot is een Bredase wijnbar in Frans-Mediterrane sfeer. Hier worden wel 50 verschillende wijnen per glas geschonken. En heb je van al die drankjes trek gekregen? Grote zus, Brasserie Bardot, is gelegen naast de wijnbar waar Franse klassiekers op de kaart staan.

Van Coothplein 10

Borrel Bar Breda

Deze bar bestaat nog niet zo lang, maar is nu al een begrip. Het is dé plek waar je na een lange werkweek met collega’s of vrienden een welverdiend drankje drinkt. En heb je trek? Borrel Bar Breda serveert bij drankjes gratis Italiaanse aperitivo. Need I say more?

St. Janstraat 3

’t Hart

‘t Hart van Breda staat onder Bredanaars ook wel bekend als één van de huiskamers van de stad. Naast lunchen en dineren kun je in deze bar aan de Grote Markt ook gezellig borrelen. Vergeet niet de bekende ’t Hart nacho’s te bestellen!

Grote Markt 4-6

De Suikerkist

Staat een ruime keuze aan drankjes hoog op je verlanglijst? Dan ben je bij De Suikerkist aan het juiste adres. Op de kaart van deze bar staan maar liefst 24 verschillende gin-tonics en zelfgemaakte witte sangria. Een aanrader om daarbij de borrelplank Deluxe te bestellen.

Havermarkt 2

Parc

Zei iemand cocktails? Midden op de Grote Markt vind je de moderne bar Parc waar je in knusse hoekjes kunt genieten van een Bacardi Mojito of één van de acht verschillende cava’s en champagnes. Zelf aan de slag met drank? Probeer dan de Parc-cocktailworkshop.

Grote Markt 20-22

Beers & Barrels

Op drie minuten lopen vanaf het station vind je Beers & Barrels. Hier reserveer je samen met je vrienden een tap aan tafel of neem je plaats aan de bar die ooit de originele brouwketel was. Een goede avond gegarandeerd!

Ceresstraat 15