Breda barst van de leuke restaurants. Maar wist je dat heel veel van deze restaurants ook een mooi tuinterras hebben? Met mooi weer vertoef je heerlijk in de binnentuinen van deze restaurants.

IKEK

In de diepe binnentuin van In Kannen en Kruiken is het heerlijk toeven. Je zit midden in de stad, maar toch geniet je hier van de rust. Drink je kopje koffie lekker in de zon, of in de schaduw als je dat fijner vindt. ’s Avonds kun je hier ook heerlijk borrelen!

Veemarktstraat 45

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Jan & Alleman

Op een steenworp afstand van de Grote Markt geniet je bij Jan & Alleman van huisgemaakte lekkernijen. Het team – met daarin jongvolwassenen met een beperking – staat altijd voor je klaar. In de tuin zit je heerlijk rustig!

Sint Jansstraat 22

La Perla Escondida

Als je in de binnentuin van La Perla Escondida zit, lijkt het net alsof je je in een gezellig, klein Spaans dorpje bevindt. Geniet van de Spaanse muziek op de achtergrond en natuurlijk van alle lekkere tapas hapjes.

Haven 7

Hemels

Is het mooi weer en je hebt zin om te lunchen? Dan kun je uitstekend vertoeven in de binnentuin van Hemels. Ga voor koffie met huisgemaakt gebak of een lekkere lunch of diner.

Wilhelminastraat 23

Stilleven

Ontbijten, lunchen of genieten van een high tea in de gezellige binnentuin van Stilleven is een feestje. Leuk om te weten: je kunt ook een puntje taart meenemen naar huis.

Ginnekenweg 26

Oncle Jean

Oncle Jean is een begrip in Breda. Met mooi weer biedt de gezellige binnentuin een fijne plek voor koffie, lunch, borrel en diner. Hier zit je heerlijk overdag, maar ook ’s avonds als de lichtjes aan gaan.

Ginnekenweg 338

El Quinto Pino

Een klein stukje Spanje in het hart van Breda! De Spaanse Daniel en Christina zijn misschien ver verwijderd van hun Spaanse roots, vrienden en familie, maar ze proberen terug te gaan naar de wereld vol lekkere tapas en paella’s. 

Nieuwe Ginnekenstraat 10B

Black & White Kafe

In de tropische binnentuin van Black & White Kafe kom je heerlijk tot rust. Een ongedwongen,sfeervolle omgeving met bamboe, palmbomen en stromend water.  

Hier geniet je van een heerlijke smoothie, vers voor jou gemaakt of van al het gezonde, maar vooral lekkere eten dat de vegan koks voor je klaarmaken.

Takkebijsters 72

Charelli
Heerlijk in het zonnetje genieten van een goed glas wijn en een heerlijke lunch of smakelijk diner kan in de sfeervolle stadstuin van Charelli. Hier kun je je middag of avond uitstekend doorbrengen…
Van Coothplein 35

Tortilla’s
Mexicaans eten op het gezellige buitenterras van Tortilla’s is altijd een goed idee. Natuurlijk kun je ook op de Grote Markt zitten, maar stiekem is de binnentuin leuker!
Grote Markt 44

Coffee & Cream
In de binnentuin van Coffee & Cream aan de Willemstraat geniet je van je kopje koffie met een van de smakelijke gebakjes. Een fijn momentje voor jezelf, of om gezellig bij te kletsen.
Willemstraat 18

Anne & Max
Bij Anne & Max aan de Wilhelminastraat is er volop plek binnen, maar wist je dat ze ook een hele fijne binnentuin hebben? Drink je koffie op het fijne tuinterras en zoek verkoeling op onder de stijlvolle schaduwdoeken.  
Wilhelminastraat 17

Wat is jouw favoriete binnentuin van Breda? Laat het ons weten via info@bredamarketing.nl